Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Rotselaar barcian 13
343 Tactiek barcian
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 60
solid Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Guillaume de bal onder controle te krijgen. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poczta krijgt een gele kaart. Kobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lapeyre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Odamtten probeert naar een medespeler te passen. Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotálek begaat een overtreding. Kotálek krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Holca probeert naar een medespeler te passen. Kotálek met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Holca probeert de bal aan de voet te houden. Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kotálek rent richting de bal. Kotálek geeft een hoge lob. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Zhukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Angarita is nu in balbezit. Angarita passt de bal in één keer door. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gynning verovert de bal door een tackle van achteren. Boutet is nu in balbezit. Boutet passt de bal in één keer door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Angarita rent richting de bal. Angarita passt de bal met de wreef. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Zhukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - barcian 13 0:1

31e minuut.
Poczta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kobel met de inworp. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Zhukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - barcian 13 0:2

34e minuut.
Poczta geeft een lange en hoge pass. Annaert rent richting de bal. Annaert geeft een hoge lob. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ... Butcaru bokst de bal weg.

37e minuut.
Angarita is nu in balbezit. Angarita passt de bal met de wreef. Boutet is nu in balbezit. Boutet schiet op doel. Zhukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - barcian 13 0:3

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhukov trapt de bal weg. Kantanen kopt de bal weg. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lapeyre met een sublieme pass. Invernizzi rent richting de bal. Invernizzi passt de bal in één keer door. Kantanen heeft problemen om de bal te vangen. Kantanen haalt uit met een fantastische trap. Butcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 49%, barcian 13 51%.
RSC Rotselaar - barcian 13 0:3

50e minuut.
Jarosiński heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Zhukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - barcian 13 0:4

54e minuut.
Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel passt de bal zonder na te denken. Jarosiński rent richting de bal. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Zhukov bokst de bal weg.

61e minuut.
Kobel passt de bal in één keer door. Lapeyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapeyre probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Guillaume raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morhaye komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Annaert onderschept slim de pass. Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angarita. Kantanen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kantanen kan niet meer verder spelen. Barbadillo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jarosiński speelt de bal door. Boutet probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Gynning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gynning verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński onderschept slim de pass. Daar is Boutet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Zhukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Zhukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 60%, barcian 13 40%.
RSC Rotselaar - barcian 13 0:4