Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust fc_strong_and_power
Nieuw1 Tactiek *Nieuw*
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Mahrle rent richting de bal. Mahrle passt de bal zonder na te denken. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Alderweireld met een sublieme pass. Lucius rent richting de bal. Lucius met een sublieme pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kukulić met een sublieme pass. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye passt de bal zonder na te denken. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Parra met een snelle inworp. Lucius rent richting de bal. Lucius geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Alderweireld rent richting de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damme neemt de hoekschop. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Krist rent richting de bal. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Mahrle probeert naar een medespeler te passen. Bojničan is nu in balbezit. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 38%, fc_strong_and_power 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faust - fc_strong_and_power 0:0

50e minuut.
Inworp. Dinar met de inworp. Damme geeft de bal voor. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić passt de bal met de wreef. Bojničan heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - fc_strong_and_power 0:1

52e minuut.
Cadeddu geeft een lange en hoge pass. Bojničan kopt de bal weg. Vanderschelden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Massaux probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal met de wreef. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mahrle geeft een hoge lob. Vanderschelden kopt de bal weg. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadeddu onderschept slim de pass. Cadeddu geeft een hoge lob. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Alderweireld kopt de bal weg. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. Krist bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alderweireld met een snelle inworp. Lucius geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Krist heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Parra met de inworp. Lucius heeft problemen om de bal te vangen. Lucius geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Daar is Cadeddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damme is nu in balbezit. Damme speelt de bal door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - fc_strong_and_power 1:1

72e minuut.
Prat passt de bal met de wreef. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat passt de bal met de wreef. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme onderschept slim de pass. Damme schiet op doel. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dinar passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. Krist verovert de bal door een tackle van achteren. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme schiet op doel. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert probeert naar een medespeler te passen. Krist is nu in balbezit. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 29%, fc_strong_and_power 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Faust - fc_strong_and_power 1:1