Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Courtraisien tove
Tante Delilah Tactiek keer iets nieuws
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 29.1
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Holgate passt de bal met de wreef. Daar is Rácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rácz passt de bal met de wreef. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cvetanov rent richting de bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov rent richting de bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Milanko kopt de bal weg. Rácz probeert naar een medespeler te passen. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas heeft problemen om de bal te vangen. Babalioutas schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tantan niet meer kan verder spelen. Bracke komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov passt de bal zonder na te denken. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - tove 1:0

26e minuut.
Rácz passt de bal zonder na te denken. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvetanov geeft de bal voor. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - tove 2:0

32e minuut.
Holgate onderschept slim de pass. Mohn is nu in balbezit. Holgate verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov is nu in balbezit. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Milanko is nu in balbezit. Boldurescu onderschept slim de pass. Babalioutas verovert de bal door een tackle van achteren. Babalioutas schiet op doel. Bracke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - tove 3:0

45e minuut.
Cvetanov passt de bal zonder na te denken. Nikolaou is nu in balbezit. Defrancq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defrancq krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 40%, tove 60%.
FC Courtraisien - tove 3:0

51e minuut.
Mohn probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Böőr. Böőr krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Cvetanov speelt de bal door. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boldurescu de bal onder controle te krijgen. Bracke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaou passt de bal in één keer door. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mignati geeft een hoge lob. Ljuta kopt de bal weg. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz heeft problemen om de bal te vangen. Rácz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 23%, tove 77%.
FC Courtraisien - tove 3:0