Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst F.C. Club Saint
Attack Tactiek anders
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen average


7e minuut.
Cordier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki passt de bal zonder na te denken. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten met een sublieme pass. Szutkowski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Golda verovert de bal door een tackle van achteren. Golda probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cordier de bal onder controle te krijgen. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tondel verovert de bal door een tackle van achteren. Tondel speelt de bal door. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 1:0

36e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dyer passt de bal in één keer door. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pirttijärvi de bal. Pirttijärvi schiet op doel. Feihu bokst de bal weg.

42e minuut.
Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten met een sublieme pass. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Schrijvers is nu in balbezit. Schrijvers passt de bal zonder na te denken. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski schiet op doel. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondel passt de bal in één keer door. Pirttijärvi rent richting de bal. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feihu met een harde bal richting middenveld. Ramasubraman geeft de bal voor. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 41%, F.C. Club Saint 59%.
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 1:0

48e minuut.
Unternährer probeert naar een medespeler te passen. Tondel rent richting de bal. Tondel passt de bal in één keer door. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses haalt uit met een fantastische trap. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cardia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silvestre komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak passt de bal met de wreef. Pirttijärvi is nu in balbezit. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirttijärvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klimczak neemt de penalty, wat een uithaal! Feihu bokst de bal weg. Moses is nu in balbezit. Pirttijärvi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 2:0

60e minuut.
Diri met een sublieme pass. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 3:0

63e minuut.
Vannuten met een sublieme pass. Tondel is nu in balbezit. Tondel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Golda de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moses krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schrijvers met een sublieme pass. Ramasubraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 4:0

66e minuut.
Daar is Kubinszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 5:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canales komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Golda is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno met een sublieme pass. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Sebák de bal. Sebák passt de bal in één keer door. Silvestre is nu in balbezit. Özdinçer verovert de bal door een tackle van achteren. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tondel met een sublieme pass. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak rent richting de bal. Klimczak passt de bal met de wreef. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 6:0

89e minuut.
Sebák probeert naar een medespeler te passen. Dyer rent richting de bal. Dyer speelt de bal door. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 33%, F.C. Club Saint 67%.
eendracht zandberg aalst - F.C. Club Saint 6:0