Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust eendracht zandberg aalst
A 3-4-3 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Lucius passt de bal met de wreef. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert passt de bal met de wreef. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson draait met de bal, schiet en ... Garbień bokst de bal weg. Garbień met een sublieme pass. Parra kopt de bal weg. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Skoczke passt de bal met de wreef. Dinar geeft de bal voor. Cardia heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 1:0

10e minuut.
Daar is Vanderschelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Berendoncks kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lucius is nu in balbezit. Lucius probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Garbień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 2:0

20e minuut.
Skoczke speelt de bal door. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Tondel met de inworp. Ramasubraman rent richting de bal. Ramasubraman geeft een hoge lob. Pirttijärvi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marson passt de bal in één keer door. Daar is Cardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks passt de bal in één keer door. Lucius met een sublieme pass. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucius geeft de bal voor. Golec kan de bal niet met de borst controleren. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Berendoncks probeert naar een medespeler te passen. Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Golec kan de bal niet met de borst controleren. Berendoncks is nu in balbezit. Marson rent richting de bal. Klungelig pakt Marson de bal. Marson haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tondel is nu in balbezit. Tondel passt de bal zonder na te denken. Massaux rent richting de bal. Moses onderschept slim de pass. Moses haalt uit met een fantastische trap. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vanderschelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 39%, eendracht zandberg aalst 61%.
Faust - eendracht zandberg aalst 2:1

47e minuut.
Cardia onderschept slim de pass. Cardia speelt de bal door. Dinar rent richting de bal. Dinar geeft een hoge lob. Marson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert kopt de bal weg. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 3:1

50e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 4:1

52e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft de bal voor. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 5:1

55e minuut.
Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft een lange en hoge pass. Berendoncks kopt de bal weg. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dinar rent richting de bal. Tondel speelt de bal door. Pirttijärvi rent richting de bal. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Massaux speelt de bal door. Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
D`Heuvaert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Berendoncks de bal onder controle te krijgen. Marson is nu in balbezit. Marson haalt uit met een fantastische trap. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 6:1

71e minuut.
Canales komt het veld opgelopen. Diri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Golec geeft een hoge lob. Pirttijärvi kopt de bal weg. Massaux rent richting de bal. Massaux geeft een hoge lob. Marson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Golec is nu in balbezit. Berendoncks verovert de bal door een tackle van achteren. Berendoncks speelt de bal door. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. Golec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lucius wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tondel kopt de bal weg. Massaux probeert de bal met de borst te controleren. Pirttijärvi is nu in balbezit. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert onderschept slim de pass. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks draait met de bal, schiet en ... Garbień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - eendracht zandberg aalst 7:1

90e minuut.
Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar geeft de bal voor. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 37%, eendracht zandberg aalst 63%.
Faust - eendracht zandberg aalst 7:1