Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 FC Courtraisien
barcian Tactiek Tante Henriette
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kobel passt de bal in één keer door. Jarosiński heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Boutet is nu in balbezit. Boutet schiet op doel. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 1:0

9e minuut.
Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Potier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boutet raakt geblesseerd tijdens het duel. Güneştepe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 2:0

10e minuut.
Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Rácz de bal onder controle te krijgen. Lapeyre is nu in balbezit. Lapeyre passt de bal met de wreef. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Boutet speelt de bal door. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita geeft een lange en hoge pass. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Kobel met de inworp. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 3:0

36e minuut.
Angarita passt de bal met de wreef. Kobel geeft de bal voor. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 4:0

37e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Stoichiţă rent richting de bal. Jarosiński onderschept slim de pass. Jarosiński schiet op doel. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 5:0

41e minuut.
Potier geeft een hoge lob. Inworp. Kobel met een snelle inworp. Klungelig pakt Jarosiński de bal. Jarosiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 25%, FC Courtraisien 75%.
barcian 13 - FC Courtraisien 5:0

48e minuut.
Boutet geeft een lange en hoge pass. Kobel kopt de bal weg. Jarosiński geeft de bal voor. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet passt de bal zonder na te denken. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lapeyre kopt de bal weg. Garpozis heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński geeft een lange en hoge pass. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jarosiński rent richting de bal. Boutet rent richting de bal. Boutet geeft een lange en hoge pass. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Güneştepe rent richting de bal. Morgan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgan krijgt een gele kaart. Güneştepe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarosiński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 6:0

63e minuut.
Daar is Lapeyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapeyre passt de bal zonder na te denken. Kobel is nu in balbezit. Kobel geeft een lange en hoge pass. Güneştepe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Žarkov onderschept slim de pass. Žarkov probeert naar een medespeler te passen. Kobel is nu in balbezit. Kobel geeft de bal voor. Güneştepe springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Lapeyre met een snelle inworp. Jarosiński geeft de bal voor. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - FC Courtraisien 7:0

76e minuut.
Potier geeft een hoge lob. Kapłański controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Žarkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boutet is nu in balbezit. Boutet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szakácsi speelt de bal door. Cheşnoiu kopt de bal weg. Daar is Kobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobel geeft een hoge lob. Boutet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Angarita rent richting de bal. Angarita speelt de bal door. Boutet is nu in balbezit. Boutet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 26%, FC Courtraisien 74%.
barcian 13 - FC Courtraisien 7:0