Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint fc_strong_and_power
anders Tactiek *Nieuw*
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 52.4
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Saskőy geeft een hoge lob. Schrijvers probeert naar een medespeler te passen. Dyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:1

8e minuut.
Vannuten rent richting de bal. Clarke onderschept slim de pass. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojničan is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Magnaye rent richting de bal. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:2

13e minuut.
Kukulić geeft de bal voor. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel. Schrijvers probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szutkowski passt de bal met de wreef. Dyer is nu in balbezit. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Magnaye onderschept slim de pass. Leterme rent richting de bal. Magnaye verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mahrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrle speelt de bal door. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:3

37e minuut.
Golda verovert de bal door een tackle van achteren. Mahrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrle passt de bal zonder na te denken. Bojničan rent richting de bal. Bojničan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Kukulić is nu in balbezit. Kukulić met een sublieme pass. Klungelig pakt Magnaye de bal. Magnaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szutkowski rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szutkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vannuten zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tabijna verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sebák neemt de hoekschop. Vannuten kopt de bal weg. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 69%, fc_strong_and_power 31%.
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:3

49e minuut.
Mahrle passt de bal met de wreef. Bojničan rent richting de bal. Golda rent richting de bal. Bojničan onderschept slim de pass. Bojničan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Schrijvers passt de bal zonder na te denken. Bojničan rent richting de bal. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan rent richting de bal. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:4

62e minuut.
Daar is Kubinszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulić onderschept slim de pass. Kukulić speelt de bal door. Bojničan rent richting de bal. Bojničan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szutkowski probeert naar een medespeler te passen. Özdinçer is nu in balbezit. Cadeddu begaat een overtreding. Cadeddu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kukulić kopt de bal weg. Klungelig pakt Leterme de bal. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:5

78e minuut.
Kukulić speelt de bal door. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye passt de bal met de wreef. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojničan rent richting de bal. Bojničan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:6

88e minuut.
Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye onderschept slim de pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 60%, fc_strong_and_power 40%.
F.C. Club Saint - fc_strong_and_power 0:6