Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 eendracht zandberg aalst
barcian Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Moses rent richting de bal. Žarkov verovert de bal door een tackle van achteren. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Malleshi rent richting de bal. Malleshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ramasubraman speelt de bal door. Moses controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Žarkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - eendracht zandberg aalst 1:0

20e minuut.
Lapeyre is nu in balbezit. Lapeyre passt de bal met de wreef. Pardoni probeert naar een medespeler te passen. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 38%, eendracht zandberg aalst 62%.
barcian 13 - eendracht zandberg aalst 1:0

48e minuut.
Angarita met de inworp. Pardoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Golec de bal. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała geeft de bal voor. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Malleshi is nu in balbezit. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Lapeyre verovert de bal door een tackle van achteren. Lapeyre speelt de bal door. Pardoni speelt de bal door. Gualtieri is nu in balbezit. Gualtieri draait met de bal, schiet en ... Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Angarita kopt de bal weg. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński passt de bal zonder na te denken. Gualtieri rent richting de bal. Gualtieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Moses controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Žarkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malleshi heeft problemen om de bal te vangen. Malleshi haalt uit met een fantastische trap. Garbień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - eendracht zandberg aalst 2:0

85e minuut.
Kompała geeft een lange en hoge pass. Angarita kopt de bal weg. Kompała is nu in balbezit. Kompała speelt de bal door. Wollner geeft een lange en hoge pass. Garbień bokst de bal weg. Gualtieri rent richting de bal. Gualtieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - eendracht zandberg aalst 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 18%, eendracht zandberg aalst 82%.
barcian 13 - eendracht zandberg aalst 3:0