Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst barcian 13
Attack Tactiek barcian
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Cardia met een sublieme pass. Ramasubraman probeert naar een medespeler te passen. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. Butcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:0

4e minuut.
Unternährer is nu in balbezit. Kobel onderschept slim de pass. Kobel probeert naar een medespeler te passen. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:1

4e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi begaat een overtreding. Güneştepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotálek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boutet kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:2

7e minuut.
Kobel kopt de bal weg. Jarosiński probeert de bal met de borst te controleren. Jarosiński speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cheşnoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Kobel de bal. Kobel speelt de bal door. Boutet rent richting de bal. Boutet draait met de bal, schiet en ... Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:3

10e minuut.
Jarosiński rent richting de bal. Cardia onderschept slim de pass. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:4

14e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Boutet is nu in balbezit. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński schiet op doel. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 1:5

23e minuut.
Golec is nu in balbezit. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe passt de bal in één keer door. Boutet is nu in balbezit. Boutet draait met de bal, schiet en ... Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński is nu in balbezit. Boutet is nu in balbezit. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kobel onderschept slim de pass. Kobel probeert naar een medespeler te passen. Boutet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe schiet op doel. Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kobel kopt de bal weg. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński met een sublieme pass. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pirttijärvi de bal. Pirttijärvi schiet op doel. Butcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:5

38e minuut.
Ramasubraman heeft problemen om de bal te vangen. Boutet rent richting de bal. Boutet probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lapeyre geeft een hoge lob. Klimczak probeert de bal aan de voet te houden. Boutet is nu in balbezit. Boutet geeft een lange en hoge pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ramasubraman onderschept slim de pass. Ramasubraman probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:6

43e minuut.
Boutet kopt de bal weg. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński rent richting de bal. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Garbień bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheşnoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobel is nu in balbezit. Kobel geeft de bal voor. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen. Garbień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 77%, barcian 13 23%.
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:6

48e minuut.
Boutet passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe schiet op doel. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:7

51e minuut.
Boutet onderschept slim de pass. Boutet passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:8

55e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński passt de bal in één keer door. Boutet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lapeyre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jarosiński de bal. Jarosiński passt de bal in één keer door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 2:9

66e minuut.
Moses rent richting de bal. Žarkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moses raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirttijärvi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Butcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 3:9

67e minuut.
Daar is Angarita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angarita speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 3:10

73e minuut.
Inworp. Diri komt het veld opgelopen. Canales komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Golec kopt de bal weg. Jarosiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Boutet de bal. Boutet haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lapeyre rent richting de bal. Lapeyre met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - barcian 13 3:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 70%, barcian 13 30%.
eendracht zandberg aalst - barcian 13 3:11