Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust FC Courtraisien
Nieuw1 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 38.2
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme passt de bal met de wreef. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 1:0

2e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. Vanderschelden geeft een hoge lob. D`Heuvaert kopt de bal weg. Damme heeft problemen om de bal te vangen. Damme draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Jouve is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar passt de bal met de wreef. Damme rent richting de bal. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dinar onderschept slim de pass. Dinar speelt de bal door. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 2:0

10e minuut.
Damme onderschept slim de pass. Damme geeft de bal voor. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 3:0

11e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert passt de bal met de wreef. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alderweireld met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Aleksandrović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Jouve de bal. Skoczke rent richting de bal. Skoczke passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 5:0

22e minuut.
Damme is nu in balbezit. Damme passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 6:0

24e minuut.
Daar is Aleksandrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert is nu in balbezit. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 7:0

27e minuut.
Lagrange rent richting de bal. Dinar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aleksandrović de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Milanko is nu in balbezit. Damme onderschept slim de pass. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dinar kopt de bal weg. Klungelig pakt Damme de bal. Damme met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Allieri geeft een hoge lob. Parra kopt de bal weg. Lucius rent richting de bal. Lucius geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Stoichiţă probeert naar een medespeler te passen. Dinar is nu in balbezit. Dinar haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damme neemt de hoekschop. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Daar is Allieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stoichiţă geeft de bal voor. Inworp. Dinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 16%, FC Courtraisien 84%.
Faust - FC Courtraisien 7:0

49e minuut.
Skoczke kopt de bal weg. Alderweireld is nu in balbezit. Lucius speelt de bal door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Alderweireld passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Nikolaou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holgate rent richting de bal. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Prat kopt de bal weg. Damme is nu in balbezit. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 8:0

55e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrange geeft een hoge lob. Prat geeft een lange en hoge pass. Damme krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 9:0

59e minuut.
Milanko kopt de bal weg. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 10:0

61e minuut.
Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rácz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rácz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babalioutas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 10:1

63e minuut.
Szakácsi met een harde bal richting middenveld. Dinar kan de bal niet met de borst controleren. Dinar passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Skoczke passt de bal in één keer door. Lucius is nu in balbezit. Lucius passt de bal in één keer door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 11:1

73e minuut.
Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lucius is nu in balbezit. Lucius passt de bal met de wreef. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 12:1

76e minuut.
Prat geeft een lange en hoge pass. Damme kopt de bal weg. Aleksandrović rent richting de bal. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg.

79e minuut.
Parra geeft de bal voor. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Allieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. D`Heuvaert neemt zijn aanloop. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 13:1

81e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een hoge lob. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi bokst de bal weg.

85e minuut.
Prat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanderschelden de bal. Vanderschelden geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 14:1

86e minuut.
Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - FC Courtraisien 15:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 20%, FC Courtraisien 80%.
Faust - FC Courtraisien 15:1