Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Courtraisien Faust
Tante Henriette Tactiek A 3-4-3
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 64
average Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Potier heeft problemen om de bal te vangen. Berendoncks rent richting de bal. Potier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berendoncks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Damme neemt zijn aanloop. Szakácsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 0:1

7e minuut.
Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Lucius is nu in balbezit. Lucius passt de bal met de wreef. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 0:2

12e minuut.
D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Heuvaert. D`Heuvaert krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dinar probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel. Morgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D`Heuvaert is nu in balbezit. Garpozis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damme legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Dinar de bal. Dinar passt de bal in één keer door. Damme rent richting de bal. Damme draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morgan de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Damme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marson komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lucius passt de bal in één keer door. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kapłański met een sublieme pass. Rácz heeft problemen om de bal te vangen. Rácz probeert naar een medespeler te passen. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert passt de bal zonder na te denken. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks schiet op doel. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 0:4

37e minuut.
Kapłański rent richting de bal. Parra onderschept slim de pass. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 1:4

41e minuut.
Garpozis onderschept slim de pass. Inworp. Lucius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marson is nu in balbezit. Marson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 61%, Faust 39%.
FC Courtraisien - Faust 1:5

48e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 1:6

51e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dinar de bal. Dinar met een sublieme pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marson passt de bal met de wreef. Berendoncks heeft problemen om de bal te vangen. Garpozis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garpozis krijgt een gele kaart. Berendoncks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skoczke neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Marson probeert naar een medespeler te passen. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Holgate rent richting de bal. Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Marson rent richting de bal. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi bokst de bal weg.

60e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius speelt de bal door. Marson rent richting de bal. Marson schiet op doel. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Klungelig pakt Berendoncks de bal. Marson rent richting de bal. Marson passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 1:7

71e minuut.
Rácz rent richting de bal. Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Lucius speelt de bal door. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki met een sublieme pass. Kapłański rent richting de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 2:7

76e minuut.
Berendoncks passt de bal in één keer door. Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucius probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Szakácsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 2:8

82e minuut.
Berendoncks is nu in balbezit. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson rent richting de bal. Marson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - Faust 2:9

84e minuut.
Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks passt de bal met de wreef. Skoczke met een sublieme pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 68%, Faust 32%.
FC Courtraisien - Faust 2:9