Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power tove
*Nieuw* Tactiek keer iets nieuws
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 27.9
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Magnaye is nu in balbezit. Magnaye geeft een hoge lob. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahrle de bal. Mahrle speelt de bal door. Bojničan rent richting de bal. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 1:0

13e minuut.
Bojničan met een sublieme pass. Magnaye rent richting de bal. Demeurisse onderschept slim de pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 2:0

17e minuut.
Daar is Tabijna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böőr is nu in balbezit. Tabijna begaat een overtreding. Tabijna krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Daar is Bojničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojničan passt de bal zonder na te denken. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye draait met de bal, schiet en ... Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fusco onderschept slim de pass. Krist probeert naar een medespeler te passen. Mahrle met een sublieme pass. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy met een sublieme pass. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 3:0

30e minuut.
Mohn is nu in balbezit. Iacovetti verovert de bal door een tackle van achteren. Iacovetti geeft een lange en hoge pass. Bojničan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 4:0

32e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Saskőy speelt de bal door. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Mignati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magnaye probeert de bal aan de voet te houden. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. Bracke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 5:0

40e minuut.
Kukulić met een sublieme pass. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel. Magnaye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 38%, tove 62%.
fc_strong_and_power - tove 5:0

53e minuut.
Kukulić rent richting de bal. Kukulić geeft een lange en hoge pass. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krist geeft een hoge lob. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti passt de bal zonder na te denken. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 6:0

57e minuut.
Mignati geeft een hoge lob. Defrancq probeert de bal aan de voet te houden. Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bojničan is nu in balbezit. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati geeft een lange en hoge pass. Kukulić rent richting de bal. Kukulić geeft een lange en hoge pass. Paal!

61e minuut.
Böőr verovert de bal door een tackle van achteren. Böőr passt de bal met de wreef. Fusco rent richting de bal. Fusco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 6:1

61e minuut.
Magnaye met een sublieme pass. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusco is nu in balbezit. Fusco draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez bokst de bal weg.

64e minuut.
Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan passt de bal in één keer door. Magnaye rent richting de bal. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Bracke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Böőr is nu in balbezit. Iacovetti verovert de bal door een tackle van achteren. Iacovetti geeft de bal voor. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy passt de bal met de wreef. Mahrle is nu in balbezit. Mahrle geeft een hoge lob. Magnaye krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Krist probeert naar een medespeler te passen. Kukulić rent richting de bal. Kukulić passt de bal in één keer door. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mahrle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bolton de bal. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Collewaert komt het veld opgelopen. Wattez komt het veld opgelopen. van Hoye komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bojničan is nu in balbezit. Bojničan haalt uit met een fantastische trap. Mignati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahrle neemt de hoekschop. Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Collewaert geeft een lange en hoge pass. Bojničan kopt de bal weg. Klungelig pakt Boldurescu de bal. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Bracke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 7:1

89e minuut.
Clarke rent richting de bal. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattez met een sublieme pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. Bracke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - tove 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 30%, tove 70%.
fc_strong_and_power - tove 8:1