Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove fc_strong_and_power
keer iets nieuws Tactiek *Nieuw*
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.2 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Magnaye stond buitenspel. Bracke neemt vlug de vrije trap. Cadeddu kopt de bal weg. Mahrle rent richting de bal. Mahrle geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magnaye rent richting de bal. Bolton verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - fc_strong_and_power 0:1

12e minuut.
Bojničan is nu in balbezit. Bojničan geeft een lange en hoge pass. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaye rent richting de bal. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye is nu in balbezit. Bolton begaat een overtreding. Magnaye raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mahrle neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - fc_strong_and_power 0:2

22e minuut.
Cadeddu met een sublieme pass. Bojničan rent richting de bal. Bojničan passt de bal met de wreef. Magnaye heeft problemen om de bal te vangen. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - fc_strong_and_power 0:3

23e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye probeert naar een medespeler te passen. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Bojničan heeft problemen om de bal te vangen. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bolton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kukulić neemt de hoekschop. Magnaye maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Defrancq passt de bal zonder na te denken. Mahrle is nu in balbezit. Mahrle speelt de bal door. Bojničan rent richting de bal. Bojničan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cadeddu verovert de bal door een tackle van achteren. Cadeddu geeft de bal voor. Bojničan kopt de bal weg. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - fc_strong_and_power 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 73%, fc_strong_and_power 27%.
tove - fc_strong_and_power 0:4

55e minuut.
Magnaye speelt de bal door. Mahrle is nu in balbezit. Mahrle passt de bal zonder na te denken. Saskőy rent richting de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mignati geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez kopt de bal weg. Cadeddu speelt de bal door. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy geeft de bal voor. Louis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Demeurisse is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke met een sublieme pass. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Collewaert komt het veld opgelopen. van Hoye komt het veld opgelopen. Wattez komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Defrancq heeft problemen om de bal te vangen. Mahrle rent richting de bal. Mahrle speelt de bal door. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Louis met een harde bal richting middenveld. Cadeddu kopt de bal weg. Wattez is nu in balbezit. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Püss rent richting de bal. Tabijna onderschept slim de pass. Tabijna passt de bal met de wreef. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan haalt uit met een fantastische trap. Louis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 68%, fc_strong_and_power 32%.
tove - fc_strong_and_power 0:4