Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Rotselaar F.C. Club Saint
Thor Tactiek anders
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 38.1
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza passt de bal zonder na te denken. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 1:0

15e minuut.
Golda geeft een hoge lob. Inworp. Kantanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kantanen geeft een hoge lob. Morhaye is nu in balbezit. Daar is Rodríguez Lanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 2:0

23e minuut.
Gynning probeert naar een medespeler te passen. Flatland rent richting de bal. Flatland speelt de bal door. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Holca probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza passt de bal met de wreef. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye haalt uit met een fantastische trap. Feihu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flatland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Golda de bal. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Dyer de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Vannuten rent richting de bal. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Flatland kopt de bal weg. Klungelig pakt Morhaye de bal. Leterme is nu in balbezit. Flatland verovert de bal door een tackle van achteren. Flatland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 3:0

35e minuut.
Özdinçer met een sublieme pass. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Dyer de bal. Gynning bereikt de bal nog maar net als eerste. Gynning passt de bal met de wreef. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye draait met de bal, schiet en ... Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Leterme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 5:0

44e minuut.
Holca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anderson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 34%, F.C. Club Saint 66%.
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 5:0

46e minuut.
Poczta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Guillaume komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rodríguez Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Lanza probeert naar een medespeler te passen. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 6:0

66e minuut.
Sebák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanen geeft de bal voor. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Feihu bokst de bal weg. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 7:0

70e minuut.
Cordier rent richting de bal. Gynning verovert de bal door een tackle van achteren. Gynning geeft de bal voor. Klungelig pakt Schrijvers de bal. Guillaume is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 8:0

78e minuut.
Golda geeft de bal voor. Sebák kopt de bal weg. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Leterme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poczta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Poczta speelt de bal door. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza probeert naar een medespeler te passen. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 9:0

87e minuut.
Odamtten probeert naar een medespeler te passen. Poczta rent richting de bal. Poczta passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 36%, F.C. Club Saint 64%.
RSC Rotselaar - F.C. Club Saint 9:0