Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint RSC Rotselaar
anders Tactiek Thor
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 55.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Guillaume met een sublieme pass. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morhaye krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Guillaume met een sublieme pass. Poczta heeft problemen om de bal te vangen. Poczta geeft de bal voor. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Invernizzi passt de bal zonder na te denken. Flatland is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leterme. Leterme krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Feihu trapt de bal weg van het doel. Invernizzi kopt de bal weg. Daar is Vannuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta speelt de bal door. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:1

16e minuut.
Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta passt de bal zonder na te denken. Invernizzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Morhaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Invernizzi met een sublieme pass. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye haalt uit met een fantastische trap. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:2

27e minuut.
Daar is De Wandel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier passt de bal met de wreef. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume draait met de bal, schiet en ... Feihu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume passt de bal in één keer door. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye schiet op doel. Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:3

32e minuut.
Invernizzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guillaume de bal. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye draait met de bal, schiet en ... Schrijvers probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel. Klungelig pakt Leterme de bal. Flatland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Morhaye passt de bal met de wreef. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland passt de bal met de wreef. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:4

42e minuut.
Guillaume geeft een hoge lob. Daar is Schrijvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schrijvers de bal onder controle te krijgen. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Invernizzi is nu in balbezit. Invernizzi passt de bal met de wreef. Guillaume met een sublieme pass. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Sebák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poczta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schrijvers de bal. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 81%, RSC Rotselaar 19%.
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:4

46e minuut.
Annaert komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Annaert kopt de bal weg. Flatland geeft een lange en hoge pass. Guillaume is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:5

52e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer passt de bal zonder na te denken. De Wandel is nu in balbezit. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Guillaume passt de bal in één keer door. Poczta heeft problemen om de bal te vangen. Poczta passt de bal in één keer door. Daar is Guillaume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Annaert met de inworp. Flatland rent richting de bal. Flatland geeft een lange en hoge pass. Morhaye krijgt zijn hoofd ertegen. Poczta springt en kopt de bal. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Morhaye passt de bal met de wreef. Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta passt de bal zonder na te denken. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:6

65e minuut.
Gynning geeft de bal voor. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers begaat een overtreding. Schrijvers krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Poczta is nu in balbezit. Poczta geeft een lange en hoge pass. Schrijvers heeft problemen om de bal te vangen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ... Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leterme heeft problemen om de bal te vangen. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Schrijvers geeft een lange en hoge pass. Annaert is nu in balbezit. Annaert speelt de bal door. Flatland rent richting de bal. Flatland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Martin komt het veld opgelopen. Barbadillo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sebák heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Guillaume probeert de bal met de borst te controleren. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Štetár kan de bal niet met de borst controleren. Štetár probeert naar een medespeler te passen. Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guillaume de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Odamtten rent richting de bal. Odamtten geeft een lange en hoge pass. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 78%, RSC Rotselaar 22%.
F.C. Club Saint - RSC Rotselaar 0:6