Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Rotselaar eendracht zandberg aalst
Thor Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tondel neemt de hoekschop. Pirttijärvi springt en kopt de bal. Zhukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - eendracht zandberg aalst 0:1

4e minuut.
Daar is Flatland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flatland speelt de bal door. Cardia onderschept slim de pass. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Štetár kopt de bal weg. Flatland is nu in balbezit. Flatland speelt de bal door. Guillaume heeft problemen om de bal te vangen. Guillaume schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štetár verovert de bal door een tackle van achteren. Flatland probeert naar een medespeler te passen. Guillaume rent richting de bal. Guillaume draait met de bal, schiet en ... Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Lanza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morhaye komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Invernizzi speelt de bal door. Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta met een sublieme pass. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Invernizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Invernizzi passt de bal in één keer door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland geeft een hoge lob. Guillaume maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garbień trapt de bal weg van het doel. Poczta kopt de bal weg. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Holca geeft de bal voor. Golec is nu in balbezit. Morhaye verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume rent richting de bal. Guillaume schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Poczta rent richting de bal. Poczta passt de bal in één keer door. Morhaye rent richting de bal. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Annaert geeft een lange en hoge pass. Guillaume rent richting de bal. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume rent richting de bal. Guillaume haalt uit met een fantastische trap. Garbień bokst de bal weg.

42e minuut.
Kantanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diri de bal. Štetár speelt de bal door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume draait met de bal, schiet en ... Garbień bokst de bal weg.

44e minuut.
Ramasubraman is nu in balbezit. Ramasubraman passt de bal in één keer door. Gynning rent richting de bal. Moses onderschept slim de pass. Moses haalt uit met een fantastische trap. Zhukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 35%, eendracht zandberg aalst 65%.
RSC Rotselaar - eendracht zandberg aalst 0:1

48e minuut.
Štetár passt de bal in één keer door. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland passt de bal in één keer door. Morhaye heeft problemen om de bal te vangen. Morhaye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Štetár speelt de bal door. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golec. Golec krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klimczak passt de bal met de wreef. Štetár is nu in balbezit. Štetár passt de bal met de wreef. Guillaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume schiet op doel. Garbień bokst de bal weg.

66e minuut.
Moses passt de bal in één keer door. Tondel rent richting de bal. Tondel probeert naar een medespeler te passen. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - eendracht zandberg aalst 0:2

69e minuut.
Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye passt de bal in één keer door. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - eendracht zandberg aalst 1:2

74e minuut.
Golec geeft de bal voor. Kantanen rent richting de bal. Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Guillaume passt de bal zonder na te denken. Flatland bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatland met een sublieme pass. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cardia met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Kantanen begaat een overtreding. Kantanen krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Morhaye is nu in balbezit. Diri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morhaye. Morhaye krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 41%, eendracht zandberg aalst 59%.
RSC Rotselaar - eendracht zandberg aalst 1:2