Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Courtraisien fc_strong_and_power
352 Tactiek *Nieuw*
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Holgate onderschept slim de pass. Holgate geeft de bal voor. Inworp. Mahrle met een snelle inworp. Cadeddu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Tabijna verovert de bal door een tackle van achteren. Milanko is nu in balbezit. Tabijna verovert de bal door een tackle van achteren. Tabijna geeft een lange en hoge pass. Magnaye maakt een snoekduik en kopt de bal. Szakácsi bokst de bal weg.

8e minuut.
Kukulić onderschept slim de pass. Kukulić passt de bal zonder na te denken. Clarke speelt de bal door. Bojničan rent richting de bal. Bojničan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cadeddu onderschept slim de pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy passt de bal in één keer door. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:1

12e minuut.
Kukulić is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Krist passt de bal met de wreef. Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić met een sublieme pass. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saskőy passt de bal zonder na te denken. Holgate rent richting de bal. Holgate geeft de bal voor. Daar is Magnaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Tabijna met de inworp. Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magnaye de bal. Magnaye schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg.

36e minuut.
Mahrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrle speelt de bal door. Bojničan rent richting de bal. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:2

43e minuut.
Magnaye draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert naar een medespeler te passen. Braafheid kopt de bal weg. Saskőy heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 68%, fc_strong_and_power 32%.
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:3

50e minuut.
Kukulić rent richting de bal. Kukulić speelt de bal door. Bojničan is nu in balbezit. Saskőy rent richting de bal. Saskőy schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg. Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke passt de bal met de wreef. Daar is Magnaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cadeddu passt de bal met de wreef. Mahrle heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Stoichiţă zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stoichiţă naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Tabijna geeft een hoge lob. Cadeddu probeert de bal aan de voet te houden. Magnaye rent richting de bal. Magnaye draait met de bal, schiet en ... Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:4

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collewaert komt het veld opgelopen. van Hoye komt het veld opgelopen. Wattez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Doeltrap. Szakácsi met een harde bal richting middenveld. Braafheid kopt de bal weg. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cadeddu passt de bal met de wreef. Mahrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrle probeert naar een medespeler te passen. Bojničan rent richting de bal. Bojničan schiet op doel. Szakácsi bokst de bal weg. Klungelig pakt Lagrange de bal. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:5

79e minuut.
Bojničan passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Kukulić is nu in balbezit. Kukulić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cadeddu geeft de bal voor. Daar is Holgate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 68%, fc_strong_and_power 32%.
FC Courtraisien - fc_strong_and_power 0:6