Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power FC Courtraisien
*Nieuw* Tactiek DEFENCE
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Cadeddu geeft de bal voor. Saskőy kopt de bal weg. Daar is Magnaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnaye schiet op doel. Szakácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 1:0

13e minuut.
Cadeddu passt de bal in één keer door. Kukulić rent richting de bal. Kukulić passt de bal met de wreef. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Pungă onderschept slim de pass. Pungă passt de bal met de wreef. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Babalioutas verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke is nu in balbezit. Babalioutas verovert de bal door een tackle van achteren. Babalioutas draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 1:1

24e minuut.
Cadeddu onderschept slim de pass. Cadeddu passt de bal met de wreef. Saskőy rent richting de bal. Saskőy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 2:1

33e minuut.
Lagrange rent richting de bal. Saskőy onderschept slim de pass. Saskőy speelt de bal door. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Saskőy passt de bal in één keer door. Pungă is nu in balbezit. Stoichiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pungă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnaye legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szakácsi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Daar is Kukulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulić probeert naar een medespeler te passen. Saskőy rent richting de bal. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 42%, FC Courtraisien 58%.
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 2:1

46e minuut.
Inworp. Mahrle met een snelle inworp. Cadeddu geeft een hoge lob. Magnaye krijgt zijn hoofd ertegen. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Mahrle met de inworp. Pungă speelt de bal door. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 3:1

56e minuut.
Cadeddu geeft een hoge lob. Mahrle rent richting de bal. Mahrle speelt de bal door. Magnaye rent richting de bal. Magnaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 4:1

61e minuut.
Magnaye geeft een hoge lob. Stoichiţă probeert de bal aan de voet te houden. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 5:1

68e minuut.
Pungă probeert naar een medespeler te passen. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye passt de bal met de wreef. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 6:1

69e minuut.
Mahrle passt de bal met de wreef. Kukulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulić passt de bal in één keer door. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye draait met de bal, schiet en ... Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Wattez komt het veld opgelopen. van Hoye komt het veld opgelopen. Collewaert komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cadeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadeddu geeft de bal voor. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Wattez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kukulić de bal. Kukulić geeft een lange en hoge pass. van Hoye kan de bal niet met de borst controleren. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morgan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukulić met de inworp. Magnaye rent richting de bal. Magnaye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 42%, FC Courtraisien 58%.
fc_strong_and_power - FC Courtraisien 6:1