Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tove Faust
keer iets nieuws Tactiek A 3-4-3
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 61.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme onderschept slim de pass. Damme speelt de bal door. Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alderweireld rent richting de bal. Damme is nu in balbezit. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Bracke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczke rent richting de bal. Skoczke met een sublieme pass. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld rent richting de bal. Damme rent richting de bal. Damme draait met de bal, schiet en ... Boldurescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lucius met de inworp. Klungelig pakt Damme de bal. Damme passt de bal in één keer door. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:1

13e minuut.
Mignati rent richting de bal. Mignati passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:2

15e minuut.
Bracke met een harde bal richting middenveld. Skoczke kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Skoczke bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke speelt de bal door. Damme is nu in balbezit. Alderweireld speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dinar rent richting de bal. Dinar speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Dinar speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal in één keer door. Lucius probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme met een sublieme pass. D`Heuvaert is nu in balbezit. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Demeurisse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucius met een snelle inworp. Damme rent richting de bal. Damme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Dinar met een snelle inworp. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme geeft een hoge lob. D`Heuvaert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dinar zal de hoekschop nemen. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Bracke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:3

40e minuut.
Jaramillo Vásquez met een sublieme pass. Klungelig pakt Fornal de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:4

43e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Alderweireld de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bolton kopt de bal weg. Lucius geeft de bal voor. Bolton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:5

45e minuut.
Fornal rent richting de bal. Fornal passt de bal met de wreef. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert geeft een lange en hoge pass. Bracke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 82%, Faust 18%.
tove - Faust 0:5

46e minuut.
Skoczke rent richting de bal. Skoczke speelt de bal door. Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damme rent richting de bal. Damme geeft een hoge lob. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:6

49e minuut.
Dinar geeft een lange en hoge pass. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld schiet op doel. Damme controleert de bal met de borst. Damme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Alderweireld kopt de bal weg. Defrancq bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert schiet op doel. Bracke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:7

52e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. Boldurescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Boldurescu de bal. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Damme neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolton de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:8

60e minuut.
Mohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Skoczke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fornal de bal. Damme rent richting de bal. Damme haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal zonder na te denken. Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucius geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Damme rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme rent richting de bal. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. Lucius rent richting de bal. Lucius geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:9

83e minuut.
Massaux met een sublieme pass. Alderweireld is nu in balbezit. Demeurisse is nu in balbezit. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld geeft een hoge lob. Bracke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
D`Heuvaert passt de bal zonder na te denken. Lucius heeft problemen om de bal te vangen. Lucius probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:10

86e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Skoczke speelt de bal door. D`Heuvaert rent richting de bal. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mignati met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fornal de bal. D`Heuvaert is nu in balbezit. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld schiet op doel. De bal raakt de paal. Damme rent richting de bal. Damme haalt uit met een fantastische trap. Bracke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tove - Faust 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tove 87%, Faust 13%.
tove - Faust 0:11