Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust tove
A 3-4-3 Tactiek keer iets nieuws
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 29.4
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Böőr passt de bal met de wreef. Mohn is nu in balbezit. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen. Tantan bokst de bal weg.

4e minuut.
Bolton geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucius neemt de hoekschop. D`Heuvaert springt en kopt de bal. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 1:0

4e minuut.
Mohn probeert naar een medespeler te passen. Damme is nu in balbezit. Böőr maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Böőr moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Böőr schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Berendoncks rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
D`Heuvaert springt en kopt de bal. Boldurescu probeert de bal met de borst te controleren. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme haalt uit met een fantastische trap. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 2:0

15e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 3:0

20e minuut.
Prat speelt de bal door. Skoczke met een sublieme pass. Dinar speelt de bal door. Damme is nu in balbezit. Damme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dinar met de inworp. Defrancq rent richting de bal. Damme onderschept slim de pass. Damme geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 4:0

24e minuut.
Berendoncks geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldurescu de bal. Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Dinar rent richting de bal. Dinar geeft een lange en hoge pass. Berendoncks maakt een snoekduik en kopt de bal. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 5:0

27e minuut.
Damme geeft een hoge lob. D`Heuvaert rent richting de bal. Mignati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert raakt geblesseerd tijdens het duel. D`Heuvaert legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Tantan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Heuvaert neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 6:0

30e minuut.
Dinar probeert naar een medespeler te passen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 7:0

32e minuut.
Damme heeft problemen om de bal te vangen. Damme passt de bal in één keer door. Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 8:0

35e minuut.
Bolton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucius met de inworp. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dinar is nu in balbezit. Dinar probeert naar een medespeler te passen. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks schiet op doel. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 9:0

40e minuut.
Mignati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skoczke de bal. Skoczke speelt de bal door. Daar is Dinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Parra kopt de bal weg. D`Heuvaert is nu in balbezit. Mignati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal zonder na te denken. Dinar speelt de bal door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mohn onderschept slim de pass. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra passt de bal met de wreef. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 23%, tove 77%.
Faust - tove 9:0

47e minuut.
Damme met een sublieme pass. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. Boldurescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boldurescu krijgt een gele kaart. D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Heuvaert neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 10:0

50e minuut.
Demeurisse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornal rent richting de bal. Fornal passt de bal met de wreef. Damme heeft problemen om de bal te vangen. Damme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jaramillo Vásquez kopt de bal weg. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft de bal voor. Tantan bokst de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 11:0

54e minuut.
Dinar geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert rent richting de bal. Bolton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Heuvaert kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 12:0

56e minuut.
Lucius geeft een lange en hoge pass. Tantan speelt de bal door. Parra kopt de bal weg. Damme rent richting de bal. Damme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 13:0

57e minuut.
Klungelig pakt Jaramillo Vásquez de bal. Jaramillo Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Mignati heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Tantan bokst de bal weg.

66e minuut.
Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Lucius speelt de bal door. Parra probeert naar een medespeler te passen. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks schiet op doel. Tantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 14:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tantan niet meer kan verder spelen. Bracke komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Defrancq onderschept slim de pass. Defrancq geeft een lange en hoge pass. Berendoncks kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 15:0

70e minuut.
Demeurisse probeert de bal aan de voet te houden. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Bracke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 16:0

72e minuut.
Dinar passt de bal in één keer door. Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinar probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucius speelt de bal door. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 17:0

76e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke rent richting de bal. Skoczke schiet op doel. Bolton probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 18:0

80e minuut.
Dinar met een sublieme pass. Skoczke heeft problemen om de bal te vangen. Skoczke geeft de bal voor. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bracke trapt de bal weg van het doel. Skoczke kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks draait met de bal, schiet en ... Bracke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Heuvaert probeert de bal aan de voet te houden. D`Heuvaert schiet op doel. Bracke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 19:0

82e minuut.
Bolton rent richting de bal. Bolton speelt de bal door. Damme met een sublieme pass. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat passt de bal met de wreef. Skoczke rent richting de bal. Skoczke geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke onderschept slim de pass. Skoczke met een sublieme pass. Klungelig pakt Damme de bal. Damme geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - tove 20:0

89e minuut.
Fusco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaramillo Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Vásquez passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 10%, tove 90%.
Faust - tove 20:0