Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power eendracht zandberg aalst
*Nieuw* Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Bojničan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diri. Bojničan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahrle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Unternährer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojničan rent richting de bal. Bojničan schiet op doel. Garbień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bojničan passt de bal in één keer door. Kukulić probeert naar een medespeler te passen. Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 1:0

16e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal met de wreef. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clarke met de inworp. Kukulić is nu in balbezit. Kukulić geeft de bal voor. Bojničan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Clarke probeert naar een medespeler te passen. Cadeddu rent richting de bal. Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Magnaye is nu in balbezit. Magnaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pirttijärvi rent richting de bal. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirttijärvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moses legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 1:2

30e minuut.
Krist geeft een hoge lob. Inworp. Ramasubraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tondel geeft een hoge lob. Pirttijärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moses is nu in balbezit. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 1:3

32e minuut.
Golec kopt de bal weg. Diri is nu in balbezit. Diri passt de bal met de wreef. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moses geeft een hoge lob. Klimczak kopt de bal weg. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 1:4

39e minuut.
Tondel rent richting de bal. Tondel passt de bal in één keer door. Krist rent richting de bal. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mahrle geeft een lange en hoge pass. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 52%, eendracht zandberg aalst 48%.
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 2:4

50e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Magnaye rent richting de bal. Magnaye draait met de bal, schiet en ... Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 3:4

63e minuut.
Ramasubraman is nu in balbezit. Mahrle onderschept slim de pass. Mahrle passt de bal zonder na te denken. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 4:4

65e minuut.
Unternährer rent richting de bal. Unternährer geeft een hoge lob. Moses kopt de bal weg. Tondel rent richting de bal. Tondel haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Haider komt het veld opgelopen. Canales komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Saskőy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magnaye de bal onder controle te krijgen. Silvestre rent richting de bal. Magnaye onderschept slim de pass. Magnaye haalt uit met een fantastische trap. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ramasubraman passt de bal in één keer door. Tondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondel speelt de bal door. Canales rent richting de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tondel kopt de bal weg. Haider is nu in balbezit. Tabijna is nu in balbezit. Haider verovert de bal door een tackle van achteren. Haider geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Golec de bal. Magnaye onderschept slim de pass. Bojničan is nu in balbezit. Bojničan draait met de bal, schiet en ... Garbień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 53%, eendracht zandberg aalst 47%.
fc_strong_and_power - eendracht zandberg aalst 5:4