Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Rotselaar FC Courtraisien
Thor Tactiek DEFENCE
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 35.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


5e minuut.
Holgate is nu in balbezit. Holgate geeft een hoge lob. Annaert is nu in balbezit. Annaert geeft een lange en hoge pass. Morhaye springt en kopt de bal. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Morhaye is nu in balbezit. Morhaye passt de bal met de wreef. Flatland probeert naar een medespeler te passen. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza passt de bal zonder na te denken. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye schiet op doel. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 1:0

12e minuut.
Kantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kantanen met de inworp. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Flatland is nu in balbezit. Flatland passt de bal met de wreef. Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Szakácsi bokst de bal weg.

18e minuut.
Flatland met een sublieme pass. Morhaye rent richting de bal. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Holgate probeert de bal aan de voet te houden. Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Flatland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morhaye springt en kopt de bal. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 2:0

23e minuut.
Annaert kopt de bal weg. Rodríguez Lanza heeft problemen om de bal te vangen. Rácz is nu in balbezit. Rodríguez Lanza onderschept slim de pass. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Poczta speelt de bal door. Flatland rent richting de bal. Flatland met een sublieme pass. Morhaye is nu in balbezit. Morhaye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 12%, FC Courtraisien 88%.
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 2:0

49e minuut.
Annaert passt de bal met de wreef. Gynning bereikt de bal nog maar net als eerste. Gynning speelt de bal door. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Flatland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morhaye springt en kopt de bal. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Poczta bereikt de bal nog maar net als eerste. Poczta passt de bal zonder na te denken. Holgate is nu in balbezit. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Poczta verovert de bal door een tackle van achteren. Poczta passt de bal in één keer door. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza passt de bal in één keer door. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guillaume komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kantanen geeft de bal voor. Morgan rent richting de bal. Guillaume verovert de bal door een tackle van achteren. Guillaume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 3:0

70e minuut.
Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Guillaume rent richting de bal. Guillaume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 4:0

71e minuut.
Barbadillo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Lanza de bal. Lagrange speelt de bal door. Poczta is nu in balbezit. Poczta geeft een hoge lob. Guillaume krijgt zijn hoofd ertegen. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Flatland passt de bal zonder na te denken. Odamtten rent richting de bal. Odamtten geeft een lange en hoge pass. Guillaume springt en kopt de bal. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chişcanu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Poczta speelt de bal door. Flatland rent richting de bal. Flatland passt de bal in één keer door. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Rotselaar 30%, FC Courtraisien 70%.
RSC Rotselaar - FC Courtraisien 4:0