Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 tove
barcian Tactiek keer iets nieuws
54% Balbezit 46%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 31.1
formidabel Schieten slecht
solide Passen zwak
formidabel Verdedigen redelijk


10e minuut.
Angarita onderschept slim de pass. Angarita probeert naar een medespeler te passen. Kobel rent richting de bal. Kobel geeft de bal voor. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Demeurisse heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Kobel de bal. Kobel probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński met een sublieme pass. Malleshi is nu in balbezit. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Malleshi speelt de bal door. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński passt de bal in één keer door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Tantan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bolton de bal. Malleshi rent richting de bal. Malleshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 2:0

37e minuut.
Cheşnoiu met een sublieme pass. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński passt de bal in één keer door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 23%, tove 77%.
barcian 13 - tove 2:0

47e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Kobel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarosiński de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 3:0

49e minuut.
Cheşnoiu kopt de bal weg. Kobel rent richting de bal. Defrancq begaat een overtreding. Defrancq krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarosiński geeft de bal voor. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Paal! Lapeyre geeft een lange en hoge pass. Jarosiński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cheşnoiu kopt de bal weg. Daar is Kobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobel geeft een lange en hoge pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez passt de bal met de wreef. Kobel speelt de bal door. Malleshi rent richting de bal. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Fusco is nu in balbezit. Žarkov onderschept slim de pass. Žarkov geeft de bal voor. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński passt de bal in één keer door. Malleshi rent richting de bal. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Tantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Defrancq geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Fusco. Goede buitenspelval van de verdediging. Žarkov neemt vlug de vrije trap. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Tantan bokst de bal weg.

69e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński passt de bal zonder na te denken. Malleshi probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lapeyre met de inworp. Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński onderschept slim de pass. Jarosiński geeft een lange en hoge pass. Güneştepe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 4:0

75e minuut.
Malleshi heeft problemen om de bal te vangen. Malleshi probeert naar een medespeler te passen. Bolton onderschept slim de pass. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 5:0

84e minuut.
Mohn is nu in balbezit. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński passt de bal in één keer door. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 6:0

86e minuut.
Mohn geeft de bal voor. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita probeert naar een medespeler te passen. Kobel rent richting de bal. Kobel geeft een hoge lob. Tantan bokst de bal weg. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 7:0

88e minuut.
Kobel geeft de bal voor. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Fornal rent richting de bal. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - tove 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 9%, tove 91%.
barcian 13 - tove 8:0