Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust F.C. Club Saint
A 3-4-3 Tactiek anders
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 37.2
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


8e minuut.
Inworp. Dinar met de inworp. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 1:0

10e minuut.
Alderweireld passt de bal zonder na te denken. Damme rent richting de bal. Schrijvers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schrijvers krijgt een gele kaart. Damme wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lucius komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Damme passt de bal met de wreef. Skoczke is nu in balbezit. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 2:0

20e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal met de wreef. Lucius speelt de bal door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. Damme rent richting de bal. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Feihu trapt de bal weg. Lucius kopt de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 3:0

25e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme geeft een lange en hoge pass. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld schiet op doel. Feihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Parra speelt de bal door. Damme probeert naar een medespeler te passen. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 4:0

30e minuut.
Daar is De Wandel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert is nu in balbezit. Schrijvers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schrijvers krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 5:0

33e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld passt de bal met de wreef. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 6:0

36e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert passt de bal met de wreef. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 7:0

38e minuut.
Lucius passt de bal in één keer door. Daar is Damme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert rent richting de bal. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 8:0

40e minuut.
Skoczke geeft de bal voor. D`Heuvaert kopt de bal weg. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skoczke kopt de bal weg. Leterme is nu in balbezit. D`Heuvaert verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 28%, F.C. Club Saint 72%.
Faust - F.C. Club Saint 9:0

47e minuut.
D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert probeert naar een medespeler te passen. Damme rent richting de bal. Damme draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 10:0

49e minuut.
Massaux kopt de bal weg. Klungelig pakt Sebák de bal. Prat geeft een hoge lob. D`Heuvaert probeert de bal met de borst te controleren. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Feihu bokst de bal weg. Damme heeft problemen om de bal te vangen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
De Wandel geeft een lange en hoge pass. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft de bal voor. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lucius met een sublieme pass. Damme is nu in balbezit. Damme probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 11:0

56e minuut.
Lucius met een sublieme pass. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. Alderweireld passt de bal in één keer door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Alderweireld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal in één keer door. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. Feihu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 12:0

61e minuut.
Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczke geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Alderweireld controleert de bal met de borst. Skoczke met een sublieme pass. Daar is De Wandel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Feihu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kubinszki de bal. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sebák passt de bal in één keer door. Özdinçer rent richting de bal. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parra krijgt een gele kaart.

70e minuut.
D`Heuvaert is nu in balbezit. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Damme de bal. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Prat is nu in balbezit. Prat geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 13:0

74e minuut.
D`Heuvaert verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damme rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 14:0

76e minuut.
Massaux geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damme is nu in balbezit. Damme draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 15:0

80e minuut.
Feihu met een sublieme pass. Prat met een sublieme pass. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert rent richting de bal. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 16:0

84e minuut.
D`Heuvaert rent richting de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Feihu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 17:0

85e minuut.
Damme onderschept slim de pass. Vannuten maakt een afschuwelijke overtreding. Damme raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucius met een snel genomen vrije trap. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - F.C. Club Saint 18:0

87e minuut.
Lucius probeert naar een medespeler te passen. Damme is nu in balbezit. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 20%, F.C. Club Saint 80%.
Faust - F.C. Club Saint 18:0