Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint Faust
anders Tactiek A 3-4-3
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 56
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 59.2
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Massaux probeert naar een medespeler te passen. Lucius rent richting de bal. Lucius geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:1

5e minuut.
Lucius kopt de bal weg. D`Heuvaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. De Wandel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert is nu in balbezit. De Wandel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damme kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:2

7e minuut.
Damme onderschept slim de pass. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert met een sublieme pass. Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Parra geeft de bal voor. Damme is nu in balbezit. Damme geeft een hoge lob. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lucius onderschept slim de pass. Lucius geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Geukens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De Wandel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:3

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucius zal de hoekschop nemen. Damme probeert de bal met de borst te controleren. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... Geukens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:4

16e minuut.
Feuillette rent richting de bal. Damme onderschept slim de pass. Damme passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme passt de bal met de wreef. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:5

22e minuut.
Pletinckx geeft een lange en hoge pass. Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft een hoge lob. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Skoczke kopt de bal weg. Feuillette rent richting de bal. Damme onderschept slim de pass. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damme kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:6

31e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:7

36e minuut.
De Wandel kopt de bal weg. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Geukens bokst de bal weg. Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel. De bal raakt de paal. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:8

38e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius speelt de bal door. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:9

40e minuut.
Dinar is nu in balbezit. Dinar met een sublieme pass. Damme is nu in balbezit. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:10

41e minuut.
Buccauw is nu in balbezit. De Jonghe met een sublieme pass. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal. D`Heuvaert schiet op doel. Geukens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:11

43e minuut.
Feuillette passt de bal in één keer door. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld passt de bal met de wreef. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar speelt de bal door. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. Geukens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 89%, Faust 11%.
F.C. Club Saint - Faust 0:12

50e minuut.
Dinar is nu in balbezit. Dinar geeft een lange en hoge pass. De Cuyper heeft problemen om de bal te vangen. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ... Geukens bokst de bal weg.

51e minuut.
Parra met een sublieme pass. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal met de wreef. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Cuyper geeft een hoge lob. D`Heuvaert speelt de bal door. Damme rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dinar onderschept slim de pass. Dinar geeft een hoge lob. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Geukens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:13

58e minuut.
Hazard is nu in balbezit. Hazard geeft een lange en hoge pass. Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar geeft de bal voor. D`Heuvaert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:14

60e minuut.
Lucius met de inworp. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme geeft een hoge lob. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De Cuyper met een harde bal richting middenveld. Skoczke kopt de bal weg. Klungelig pakt D`Heuvaert de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geukens trapt de bal weg. Parra kopt de bal weg. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alderweireld geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Damme geeft een lange en hoge pass. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Geukens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:15

71e minuut.
Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski passt de bal zonder na te denken. Pletinckx is nu in balbezit. Damme is nu in balbezit. Damme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Prat geeft een hoge lob. D`Heuvaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Hazard de bal. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... Geukens bokst de bal weg. Geukens met een sublieme pass. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Geukens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:16

79e minuut.
De Wandel geeft de bal voor. Dinar geeft de bal voor. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Geukens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:17

79e minuut.
Feuillette is nu in balbezit. D`Heuvaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feuillette. Feuillette krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lucius geeft een hoge lob. De Wandel kopt de bal weg. Hazard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De Wandel geeft een lange en hoge pass. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius speelt de bal door. Damme kan de bal niet met de borst controleren. Damme geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lucius kopt de bal weg. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme geeft de bal voor. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:18

85e minuut.
Skoczke is nu in balbezit. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
De Cuyper bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme geeft de bal voor. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme met een sublieme pass. D`Heuvaert heeft problemen om de bal te vangen. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Faust 0:19

90e minuut.
Lucius rent richting de bal. Lucius passt de bal zonder na te denken. Damme rent richting de bal. Damme geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 92%, Faust 8%.
F.C. Club Saint - Faust 0:19