Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sombrero Galaxy SC Lokeren - Temse
Bam* Tactiek terugtrekkeuh
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni onderschept slim de pass. Bölöni passt de bal met de wreef. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aramburú rent richting de bal. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú geeft een hoge lob. Fränkel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mitri is nu in balbezit. Bölöni verovert de bal door een tackle van achteren. Bölöni passt de bal in één keer door. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 47%, SC Lokeren - Temse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sombrero Galaxy - SC Lokeren - Temse 0:0

53e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. Mitri geeft een lange en hoge pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fränkel kopt de bal weg. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek onderschept slim de pass. Bölöni rent richting de bal. Bölöni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fusarpoli heeft problemen om de bal te vangen. Fusarpoli passt de bal met de wreef. Chiron rent richting de bal. Chiron geeft een lange en hoge pass. Fränkel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fränkel heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi rent richting de bal. Bölöni onderschept slim de pass. Bölöni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 47%, SC Lokeren - Temse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sombrero Galaxy - SC Lokeren - Temse 0:0