Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CLUB BARCALONA FC R. Antwerp.FC
taca toci Tactiek 352
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski passt de bal in één keer door. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. Dziwak probeert de bal aan de voet te houden. Məhərəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Arteta kopt de bal weg. Vizcarra met een sublieme pass. Klungelig pakt Benvindo de bal. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Keresztúri met de inworp. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli passt de bal in één keer door. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Cordeiro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pisanelli de bal onder controle te krijgen. Riganò rent richting de bal. Riganò haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Pisanelli rent richting de bal. Santi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisanelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Riganò komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 51%, R. Antwerp.FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - R. Antwerp.FC 0:0

47e minuut.
Casas geeft een hoge lob. Gayle rent richting de bal. Gayle passt de bal in één keer door. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Erhat kopt de bal weg. Klungelig pakt Dombkowski de bal. Dombkowski passt de bal met de wreef. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Erhat geeft een hoge lob. Benvindo speelt de bal door. Riganò bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganò schiet op doel. Ćulafić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - R. Antwerp.FC 0:1

55e minuut.
Kıbrıslıoğlu rent richting de bal. Kıbrıslıoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santi de bal. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Francioso kopt de bal weg. Kıbrıslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri geeft een lange en hoge pass. Riganò kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Pisanelli kopt de bal weg. Riganò rent richting de bal. Riganò haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gayle is nu in balbezit. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - R. Antwerp.FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 51%, R. Antwerp.FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - R. Antwerp.FC 1:1