Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voor t`Hoeksken KVS `SVK`
smooth Tactiek A35
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 59.8
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Saat passt de bal zonder na te denken. Bercea is nu in balbezit. Bercea passt de bal met de wreef. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Kretikas speelt de bal door. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša draait met de bal, schiet en ... Cloet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kretikas is nu in balbezit. Kretikas geeft een hoge lob. Parret heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:1

18e minuut.
Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Kretikas verovert de bal door een tackle van achteren. Kretikas met een sublieme pass. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Blanuša kopt de bal weg. Klungelig pakt Cazenave de bal. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:2

24e minuut.
Cazenave passt de bal in één keer door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers geeft een hoge lob. Blanuša springt en kopt de bal. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Cloet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen. Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kretikas met een sublieme pass. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave speelt de bal door. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Novevski verovert de bal door een tackle van achteren. Novevski met een sublieme pass. Kretikas met een sublieme pass. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cloet bokst de bal weg. Cloet speelt de bal door. Deijkers kopt de bal weg. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu geeft een hoge lob. Fedorczak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Blanuša kopt de bal weg. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. Cloet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:3

41e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă geeft een hoge lob. Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Blanuša de bal. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 57%, KVS `SVK` 43%.
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:4

48e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak rent richting de bal. Kretikas onderschept slim de pass. Kretikas geeft de bal voor. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen. Cloet bokst de bal weg.

49e minuut.
Cazenave neemt vlug de vrije trap. Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Deijkers geeft een lange en hoge pass. Blanuša maakt een snoekduik en kopt de bal. Cloet bokst de bal weg.

58e minuut.
Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša schiet op doel. Cloet bokst de bal weg.

62e minuut.
Cazenave passt de bal in één keer door. Kretikas rent richting de bal. Kretikas geeft een hoge lob. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lăscărescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deijkers de bal. Deijkers geeft de bal voor. Blanuša maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

73e minuut.
Chiacu met een snelle inworp. Kretikas rent richting de bal. Kretikas geeft de bal voor. Lăscărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 61%, KVS `SVK` 39%.
FC Voor t`Hoeksken - KVS `SVK` 0:5