Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse R. Antwerp.FC
terugtrekkeuh Tactiek 352
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Uyterhoeven trapt de bal weg. Thiên Mạnh kopt de bal weg. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 1:0

7e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 2:0

18e minuut.
Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer passt de bal zonder na te denken. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 3:0

19e minuut.
Pisanelli heeft problemen om de bal te vangen. Grillo onderschept slim de pass. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer schiet op doel. Məhərəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Plugboer onderschept slim de pass. Plugboer passt de bal met de wreef. Vizcarra is nu in balbezit. Grillo onderschept slim de pass. Grillo schiet op doel. Məhərəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bodnár met een sublieme pass. Colunga geeft een lange en hoge pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel. Paal! Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 4:0

30e minuut.
Plugboer verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer passt de bal in één keer door. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 5:0

34e minuut.
Vizcarra kopt de bal weg. de Cordeiro is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiên Mạnh met de inworp. Plugboer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Plugboer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcarra. Plugboer raakt geblesseerd tijdens het duel. Colunga met een snel genomen vrije trap. Grillo krijgt zijn hoofd ertegen. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Francioso passt de bal zonder na te denken. Colunga geeft een hoge lob. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 47%, R. Antwerp.FC 53%.
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 6:0

49e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal met de wreef. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga rent richting de bal. Francioso maakt een afschuwelijke overtreding. Francioso krijgt een gele kaart. Colunga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodnár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vizcarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Plugboer de bal. Plugboer schiet op doel. Məhərəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grillo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Niekis onderschept slim de pass. Niekis passt de bal in één keer door. Keresztúri is nu in balbezit. Keresztúri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bodnár onderschept slim de pass. Francioso met een sublieme pass. Riganò probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keresztúri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keresztúri geeft een hoge lob. Uyterhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Plugboer rent richting de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal in één keer door. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Thiên Mạnh met een sublieme pass. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 7:0

89e minuut.
Məhərəmli trapt de bal weg van het doel. Colunga geeft een hoge lob. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 48%, R. Antwerp.FC 52%.
SC Lokeren - Temse - R. Antwerp.FC 7:0