Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sombrero Galaxy SPORTING CLUB BARCALONA FC
Bam* Tactiek mineirao returns
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 29.8
good Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Isar met de inworp. Fusarpoli probeert naar een medespeler te passen. Divac verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe haalt uit met een fantastische trap. Wyns bokst de bal weg. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski passt de bal in één keer door. Fränkel rent richting de bal. Fränkel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel schiet op doel. Wyns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Aramburú passt de bal in één keer door. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel schiet op doel. Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 1:0

25e minuut.
de Feller is nu in balbezit. de Feller met een sublieme pass. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe schiet op doel. Wyns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 2:0

40e minuut.
Olbracht geeft een hoge lob. Ayada kopt de bal weg. Şahbazoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel schiet op doel. Wyns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Brocchetta is nu in balbezit. Brocchetta geeft een lange en hoge pass. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel haalt uit met een fantastische trap. Wyns werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fränkel is nu in balbezit. Fränkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 30%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 70%.
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 3:0

48e minuut.
Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli geeft de bal voor. Fränkel rent richting de bal. Fränkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
de Feller verovert de bal door een tackle van achteren. Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller onderschept slim de pass. Daar is Fränkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fränkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ellenberger rent richting de bal. de Feller onderschept slim de pass. de Feller passt de bal zonder na te denken. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel schiet op doel. Wyns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fusarpoli met de inworp. de Feller heeft problemen om de bal te vangen. de Feller speelt de bal door. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:0

77e minuut.
Fusarpoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú passt de bal met de wreef. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel draait met de bal, schiet en ... Wyns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dankerlui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 5:0

79e minuut.
Inworp. Fusarpoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller onderschept slim de pass. de Feller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Şahbazoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller onderschept slim de pass. de Feller passt de bal in één keer door. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Fränkel is nu in balbezit. de Feller rent richting de bal. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fränkel rent richting de bal. Fränkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 33%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 67%.
Sombrero Galaxy - SPORTING CLUB BARCALONA FC 6:0