Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin FC Voor t`Hoeksken
Tacktiek Tactiek smooth
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten redelijk
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Despagne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gysbrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regghe geeft een lange en hoge pass. Van Hove springt en kopt de bal. Van Wassenhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dupré passt de bal met de wreef. Saat rent richting de bal. Saat passt de bal met de wreef. Van Hove heeft problemen om de bal te vangen. Van Hove schiet op doel. Van Wassenhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Saat passt de bal zonder na te denken. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove passt de bal met de wreef. Dobiáš rent richting de bal. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Regghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Regghe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Despagne de bal. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 82%, FC Voor t`Hoeksken 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ajoin - FC Voor t`Hoeksken 0:0

59e minuut.
Debue geeft de bal voor. Inworp. Chettle met een snelle inworp. Van Hove rent richting de bal. Van Hove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - FC Voor t`Hoeksken 0:1

64e minuut.
Bracke rent richting de bal. Bracke geeft de bal voor. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De Croo onderschept slim de pass. De Croo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Van Hove rent richting de bal. Van Hove schiet op doel. Debue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chettle rent richting de bal. Chettle haalt uit met een fantastische trap. Van Wassenhove bokst de bal weg.

74e minuut.
Regghe is nu in balbezit. Regghe speelt de bal door. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - FC Voor t`Hoeksken 0:2

83e minuut.
Chettle onderschept slim de pass. Chettle met een sublieme pass. Van Hove rent richting de bal. Van Hove draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - FC Voor t`Hoeksken 0:3

83e minuut.
Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobiáš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dobiáš is nu in balbezit. Galata is nu in balbezit. Galata passt de bal met de wreef. Chettle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Van Wassenhove bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 74%, FC Voor t`Hoeksken 26%.
FC Ajoin - FC Voor t`Hoeksken 0:3