Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sombrero Galaxy R. Antwerp.FC
Bam* Tactiek 352
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 53.9
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
de Cordeiro met een sublieme pass. Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztúri passt de bal zonder na te denken. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... Kolumbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho passt de bal zonder na te denken. Keresztúri met een sublieme pass. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bölöni met een sublieme pass. Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benvindo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 64%, R. Antwerp.FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sombrero Galaxy - R. Antwerp.FC 0:0

51e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbauwhede bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acevedo. Verbauwhede roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verbauwhede kan niet meer verder spelen. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Fusarpoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riganò probeert naar een medespeler te passen. Keresztúri geeft een hoge lob. Pisanelli springt en kopt de bal. Kolumbić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Pisanelli kopt de bal weg. Keresztúri geeft de bal voor. Daar is Brocchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolumbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Məhərəmli trapt de bal weg. Francioso rent richting de bal. Francioso passt de bal zonder na te denken. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chiron geeft de bal voor. Vizcarra kopt de bal weg. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel schiet op doel. Məhərəmli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 57%, R. Antwerp.FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sombrero Galaxy - R. Antwerp.FC 0:0