Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse SPORTING CLUB BARCALONA FC
terugtrekkeuh Tactiek Antwerp on fire!
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
52.6 gemiddelde waardering 51.2
solide Schieten redelijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Daar is Kıbrıslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodnár rent richting de bal. Bodnár passt de bal zonder na te denken. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peresada rent richting de bal. Peresada geeft de bal voor. Daar is Budzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Uyterhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brendza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendza geeft de bal voor. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 1:0

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grillo stond buitenspel. Piquet neemt vlug de vrije trap. Daar is Tüfekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Peresada met een sublieme pass. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk passt de bal in één keer door. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft de bal voor. Grillo controleert de bal met de borst. Grillo schiet op doel. Piquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 2:0

41e minuut.
Budzyński is nu in balbezit. Dziwak is nu in balbezit. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Budzyński rent richting de bal. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Uyterhoeven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 61%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 39%.
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 2:0

47e minuut.
Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño speelt de bal door. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. Martin geeft een hoge lob. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen met een sublieme pass. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel. Piquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 3:0

62e minuut.
Mitri rent richting de bal. Mitri geeft een lange en hoge pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Piquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:0

65e minuut.
Peresada rent richting de bal. Peresada passt de bal met de wreef. Budzyński heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński schiet op doel. Uyterhoeven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:1

69e minuut.
Bodnár geeft een lange en hoge pass. Martin kopt de bal weg. Klungelig pakt Grillo de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 57%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 43%.
SC Lokeren - Temse - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:1