Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CLUB BARCALONA FC SC Lokeren - Temse
mineirao returns Tactiek terugtrekkeuh
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
27.6 gemiddelde waardering 58.9
average Schieten very good
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Madajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plugboer. Madajczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fasolin met een snel genomen vrije trap. Barbé rent richting de bal. Vlasatý onderschept slim de pass. Vlasatý schiet op doel. Uyterhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

3e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł onderschept slim de pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ellenberger is nu in balbezit. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi speelt de bal door. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Thiên Mạnh met een sublieme pass. Grillo rent richting de bal. Grillo passt de bal met de wreef. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Thiên Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga geeft een hoge lob. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer heeft problemen om de bal te vangen. Grillo is nu in balbezit. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Matterne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Plugboer is nu in balbezit. Plugboer passt de bal zonder na te denken. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Matterne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:1

15e minuut.
Colunga geeft de bal voor. Żywioł kopt de bal weg. Colunga is nu in balbezit. Colunga geeft een hoge lob. Grillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Matterne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:2

17e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal zonder na te denken. Grillo is nu in balbezit. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:3

20e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga geeft een hoge lob. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plugboer rent richting de bal. Plugboer schiet op doel. Matterne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Plugboer de bal. Penedo is nu in balbezit. Plugboer verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Matterne bokst de bal weg. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Peralta probeert de bal met de borst te controleren. Tüfekçi geeft de bal voor. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer geeft de bal voor. Grillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Plugboer probeert de bal met de borst te controleren. Plugboer passt de bal in één keer door. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:4

36e minuut.
Peralta speelt de bal door. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Matterne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:5

38e minuut.
Daar is Barbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbé geeft de bal voor. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:6

40e minuut.
Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:7

41e minuut.
Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer probeert naar een medespeler te passen. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 62%, SC Lokeren - Temse 38%.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:8

47e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Plugboer probeert naar een medespeler te passen. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:9

53e minuut.
Rabiega passt de bal in één keer door. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft de bal voor. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Plugboer heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer passt de bal met de wreef. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ... Matterne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:10

56e minuut.
Nankov rent richting de bal. Nankov passt de bal in één keer door. Rabiega geeft de bal voor. Plugboer kan de bal niet met de borst controleren. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Barbé is nu in balbezit. Barbé passt de bal in één keer door. Thiên Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Grillo springt en kopt de bal. Matterne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Colunga passt de bal zonder na te denken. Tüfekçi geeft een hoge lob. Plugboer kopt de bal weg. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga geeft een lange en hoge pass. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... Matterne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi speelt de bal door. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Żywioł onderschept slim de pass. Paal! Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:11

72e minuut.
Daar is Ellenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüfekçi rent richting de bal. Ellenberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tüfekçi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tüfekçi kan niet meer verder spelen. Çayır komt het veld opgelopen. Çayır zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer draait met de bal, schiet en ... Matterne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Colunga onderschept slim de pass. Colunga geeft de bal voor. Penedo heeft problemen om de bal te vangen. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... Paal! Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:12

82e minuut.
Rabiega speelt de bal door. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal met de wreef. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:13

85e minuut.
Plugboer is nu in balbezit. Plugboer geeft een hoge lob. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Matterne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:14

86e minuut.
Çayır probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal zonder na te denken. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 66%, SC Lokeren - Temse 34%.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - SC Lokeren - Temse 0:14