Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado FC Voor t`Hoeksken
SL 5312 HH bel 2 Tactiek smooth
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
39.4 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten redelijk
solide Passen solide
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Saat rent richting de bal. Saat passt de bal in één keer door. Dobiáš rent richting de bal. Dobiáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 0:1

3e minuut.
Regghe geeft de bal voor. Mello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Hove is nu in balbezit. Dobiáš rent richting de bal. Dobiáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 0:2

5e minuut.
Tagle is nu in balbezit. Tagle passt de bal met de wreef. Kaj rent richting de bal. Kaj geeft de bal voor. Sokolowski springt en kopt de bal. Cloet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mello neemt vlug de vrije trap. Tagle is nu in balbezit. Tagle geeft een hoge lob. Sokolowski springt en kopt de bal. Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sokolowski rent richting de bal. Lambert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sokolowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sokolowski neemt zijn aanloop. Cloet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:2

19e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Hove de bal. Van Hove draait met de bal, schiet en ... Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gysbrecht is nu in balbezit. Gysbrecht geeft een lange en hoge pass. Mello is nu in balbezit. Van Hove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hove schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Belu probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš rent richting de bal. Dobiáš passt de bal met de wreef. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:3

30e minuut.
Olechowski passt de bal met de wreef. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah geeft een lange en hoge pass. Daar is Gurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cloet niet meer kan verder spelen. Wessner komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pingiewko passt de bal in één keer door. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Gurka is nu in balbezit. Gurka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Wessner trapt de bal weg. Kaj kopt de bal weg. Olechowski heeft problemen om de bal te vangen. Van Hove rent richting de bal. Van Hove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 46%, FC Voor t`Hoeksken 54%.
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:4

46e minuut.
Van Hove geeft de bal voor. Belu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saat rent richting de bal. Saat schiet op doel. Broos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:5

50e minuut.
Parret met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Fedorczak de bal onder controle te krijgen. Chettle rent richting de bal. Chettle draait met de bal, schiet en ... Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Chettle rent richting de bal. Chettle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:6

55e minuut.
Saat rent richting de bal. Saat passt de bal zonder na te denken. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:7

57e minuut.
Belu passt de bal zonder na te denken. Saat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurka begaat een overtreding. Gurka krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Saat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saat passt de bal zonder na te denken. Belu rent richting de bal. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš schiet op doel. Broos bokst de bal weg.

85e minuut.
Gurka rent richting de bal. Saat verovert de bal door een tackle van achteren. Saat speelt de bal door. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 54%, FC Voor t`Hoeksken 46%.
EL Dorado - FC Voor t`Hoeksken 1:8