Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` FC Ajoin
TT Tactiek Tacktiek
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 39.3
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Galata is nu in balbezit. Blanuša verovert de bal door een tackle van achteren. Blanuša passt de bal in één keer door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 1:0

8e minuut.
Blanuša is nu in balbezit. Blanuša passt de bal in één keer door. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft de bal voor. Simoiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kuriščiak kopt de bal weg. De Croo rent richting de bal. Troester begaat een overtreding. Troester krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Blanuša geeft een lange en hoge pass. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 2:0

14e minuut.
Blanuša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valenzuela komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Amorebieta rent richting de bal. Amorebieta passt de bal zonder na te denken. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Valenzuela rent richting de bal. Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu schiet op doel. Van Walleghem bokst de bal weg.

30e minuut.
Amorebieta is nu in balbezit. Cazenave rent richting de bal. Cazenave passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Deijkers verovert de bal door een tackle van achteren. Deijkers speelt de bal door. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu geeft een lange en hoge pass. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen. Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Walleghem niet meer kan verder spelen. Van Wassenhove komt het veld opgelopen. Deijkers neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Scieur geeft de bal voor. Chiacu speelt de bal door. Troester geeft de bal voor. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Wassenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 34%, FC Ajoin 66%.
KVS `SVK` - FC Ajoin 2:0

48e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Daar is Kretikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kretikas geeft een lange en hoge pass. Cazenave rent richting de bal. Cazenave geeft een hoge lob. Van Wassenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 3:0

52e minuut.
Debue geeft de bal voor. Ştrulă geeft een hoge lob. Deijkers kopt de bal weg. Klungelig pakt Simoiu de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riabeyo komt het veld opgelopen. Shchekoldin komt het veld opgelopen. Amorebieta met een snelle inworp. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 4:0

57e minuut.
Ştrulă kopt de bal weg. Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers met een sublieme pass. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
De Croo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta onderschept slim de pass. Amorebieta met een sublieme pass. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kretikas verovert de bal door een tackle van achteren. Kretikas passt de bal zonder na te denken. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 5:0

66e minuut.
Kretikas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Daar is Debue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove bokst de bal weg. Debue heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Paal! Van Wassenhove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Deijkers passt de bal in één keer door. Kretikas rent richting de bal. Kretikas geeft een lange en hoge pass. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen. Van Wassenhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela is nu in balbezit. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Van Wassenhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Amorebieta probeert naar een medespeler te passen. Simoiu rent richting de bal. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een hoge lob. Deijkers krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Deijkers passt de bal in één keer door. Kretikas heeft problemen om de bal te vangen. Kretikas passt de bal met de wreef. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - FC Ajoin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 15%, FC Ajoin 85%.
KVS `SVK` - FC Ajoin 6:0