Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` SC Lokeren - Temse
A35 Tactiek terugtrekkeuh
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kretikas passt de bal met de wreef. Deijkers geeft een hoge lob. Rohonczy heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Korycki rent richting de bal. Kretikas verovert de bal door een tackle van achteren. Kretikas speelt de bal door. Pieniacki geeft de bal voor. Lăscărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Deijkers speelt de bal door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Uyterhoeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave geeft een hoge lob. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen. Uyterhoeven bokst de bal weg.

31e minuut.
Kretikas geeft een lange en hoge pass. Simoiu kopt de bal weg. Cygan heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SC Lokeren - Temse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 45%, SC Lokeren - Temse 55%.
KVS `SVK` - SC Lokeren - Temse 1:0

64e minuut.
Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă passt de bal met de wreef. Kretikas rent richting de bal. Kretikas geeft een hoge lob. Simoiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Korycki met een sublieme pass. Kretikas is nu in balbezit. Kretikas geeft een lange en hoge pass. Cygan kopt de bal weg. Kretikas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simoiu controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SC Lokeren - Temse 2:0

80e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu springt en kopt de bal. Uyterhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Simoiu de bal. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SC Lokeren - Temse 3:0

85e minuut.
Pieniacki met een sublieme pass. Ştrulă met een sublieme pass. Kretikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretikas geeft een hoge lob. Simoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 38%, SC Lokeren - Temse 62%.
KVS `SVK` - SC Lokeren - Temse 3:0