Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse KVS `SVK`
terugtrekkeuh Tactiek NONA
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Barbé met een sublieme pass. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Blanuša de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega geeft de bal voor. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel. Gaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bodnár probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh speelt de bal door. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - KVS `SVK` 1:0

16e minuut.
Plugboer onderschept slim de pass. Plugboer met een sublieme pass. Daar is Thiên Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Grillo springt en kopt de bal. Gaher bokst de bal weg.

20e minuut.
Uyterhoeven met een sublieme pass. Grillo kopt de bal weg. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Silveyra speelt de bal door. Cazenave met een sublieme pass. Deijkers geeft een lange en hoge pass. Blanuša rent richting de bal. Blanuša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Silveyra is nu in balbezit. Silveyra passt de bal met de wreef. Blanuša geeft een hoge lob. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Blanuša kopt de bal weg. Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer rent richting de bal. Plugboer geeft een hoge lob. Grillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Plugboer passt de bal in één keer door. Grillo probeert de bal aan de voet te houden. Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer onderschept slim de pass. Plugboer draait met de bal, schiet en ... Gaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 45%, KVS `SVK` 55%.
SC Lokeren - Temse - KVS `SVK` 1:0

47e minuut.
Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Mạnh speelt de bal door. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Tüfekçi geeft de bal voor. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Troester met een sublieme pass. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodnár krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rohonczy met een sublieme pass. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel. Gaher bokst de bal weg.

84e minuut.
Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega geeft een hoge lob. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Gaher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - KVS `SVK` 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 55%, KVS `SVK` 45%.
SC Lokeren - Temse - KVS `SVK` 2:0