Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado R. Antwerp.FC
SL 5312 HH bel 2 Tactiek 352
37% Balbezit 63%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Vizcarra neemt vlug de vrije trap. Belu kan de bal niet met de borst controleren. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... Bucşaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pisanelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riganò zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Di Gregorio de bal. Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pisanelli de bal. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo speelt de bal door. Riganò geeft de bal voor. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:2

22e minuut.
Pliatsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pisanelli geeft een hoge lob. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo met een sublieme pass. Riganò speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:3

27e minuut.
Klungelig pakt Francioso de bal. Francioso geeft een hoge lob. Riganò kopt de bal weg. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Keresztúri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pliatsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli begaat een overtreding. Pisanelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 61%, R. Antwerp.FC 39%.
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:3

47e minuut.
Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru geeft een hoge lob. Benvindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Benvindo geeft de bal voor. Pisanelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Riganò passt de bal in één keer door. Pisanelli heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru is nu in balbezit. Pisanelli onderschept slim de pass. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Olechowski rent richting de bal. Olechowski passt de bal in één keer door. Ralovský heeft problemen om de bal te vangen. Olechowski is nu in balbezit. Olechowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Keresztúri met een sublieme pass. Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal zonder na te denken. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel. Bucşaru bokst de bal weg.

74e minuut.
Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliatsikas rent richting de bal. Pisanelli onderschept slim de pass. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:4

80e minuut.
de Cordeiro rent richting de bal. de Cordeiro geeft een lange en hoge pass. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli schiet op doel. Bucşaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 60%, R. Antwerp.FC 40%.
EL Dorado - R. Antwerp.FC 0:5