Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin SPORTING CLUB BARCALONA FC
Tacktiek Tactiek Antwerp on fire!
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
39.7 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Vervoort rent richting de bal. Vervoort passt de bal met de wreef. Kuriščiak is nu in balbezit. Kuriščiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mekiš is nu in balbezit. Mekiš met een sublieme pass. Głuszczyk speelt de bal door. Budzyński rent richting de bal. Budzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Galata is nu in balbezit. Galata passt de bal zonder na te denken. Sobolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolewski speelt de bal door. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peresada geeft de bal voor. Stosik kopt de bal weg. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Pequeño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peresada geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:1

35e minuut.
De Croo heeft problemen om de bal te vangen. Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft de bal voor. Głuszczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Galata kopt de bal weg. Kuriščiak is nu in balbezit. Mekiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mekiš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 75%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 25%.
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:1

47e minuut.
Scieur geeft een hoge lob. Paszek rent richting de bal. Pequeño speelt de bal door. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Głuszczyk de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Głuszczyk passt de bal met de wreef. Budzyński rent richting de bal. Scieur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scieur krijgt een gele kaart. Budzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Budzyński neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:2

53e minuut.
Kıbrıslıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kıbrıslıoğlu geeft een hoge lob. Daar is Dupré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Galata passt de bal met de wreef. Laureyns is nu in balbezit. Sobolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Stosik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Budzyński de bal. Galata met een sublieme pass. Dupré heeft problemen om de bal te vangen. Stosik rent richting de bal. Stosik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño probeert naar een medespeler te passen. Stosik rent richting de bal. Stosik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Budzyński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Sobolewski speelt de bal door. Pequeño met een sublieme pass. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziwak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Dupré de bal onder controle te krijgen. Peresada rent richting de bal. Peresada geeft de bal voor. Scieur kopt de bal weg. Głuszczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:3

68e minuut.
Debue kopt de bal weg. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft een hoge lob. Budzyński rent richting de bal. Budzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:4

69e minuut.
Peresada passt de bal zonder na te denken. Mekiš met een sublieme pass. Daar is Budzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:5

71e minuut.
Budzyński probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balint met een snelle inworp. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dupré de bal. Peresada geeft een lange en hoge pass. Dziwak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:6

76e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. Menu heeft problemen om de bal te vangen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Van Wassenhove speelt de bal door. Sobolewski kopt de bal weg. Głuszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Debue trapt de bal weg. Pequeño kopt de bal weg. Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:7

87e minuut.
Vervoort met een sublieme pass. Daar is Galata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galata passt de bal in één keer door. Peresada is nu in balbezit. Peresada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mekiš kopt de bal weg. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... Van Wassenhove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Pequeño de bal. Pequeño met een sublieme pass. Sobolewski probeert de bal aan de voet te houden. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak schiet op doel. Van Wassenhove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 87%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 13%.
FC Ajoin - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:7