Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CLUB BARCALONA FC FC Ajoin
mineirao returns Tactiek Tacktiek
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 36.1
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Dupré verovert de bal door een tackle van achteren. Fasolin is nu in balbezit. Met opzet legt Dupré zijn tegenspeler op de grond. Dupré krijgt een gele kaart.

4e minuut.
De Croo geeft een lange en hoge pass. Akan rent richting de bal. Fasolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolin geeft een lange en hoge pass. Vlasatý krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Van Walleghem met een sublieme pass. De Croo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuriščiak de bal. Peralta speelt de bal door. Madajczyk rent richting de bal. Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft een hoge lob. Daar is Vlasatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolin onderschept slim de pass. Fasolin probeert naar een medespeler te passen. De Croo is nu in balbezit. De Croo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Żywioł met een sublieme pass. Ellenberger rent richting de bal. Ellenberger passt de bal zonder na te denken. Madajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fasolin verovert de bal door een tackle van achteren. Fasolin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żywioł de bal. Żywioł geeft een lange en hoge pass. Vlasatý springt en kopt de bal. Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Velandia heeft problemen om de bal te vangen. Kuriščiak rent richting de bal. Kuriščiak geeft een hoge lob. De Croo is nu in balbezit. De Croo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 38%, FC Ajoin 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - FC Ajoin 0:0

46e minuut.
Chamorro rent richting de bal. Chamorro passt de bal zonder na te denken. De Croo rent richting de bal. De Croo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - FC Ajoin 0:1

57e minuut.
Ellenberger kopt de bal weg. Peralta met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlasatý de bal. Vlasatý schiet op doel. Van Walleghem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - FC Ajoin 1:1

62e minuut.
De Croo bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop verovert de bal door een tackle van achteren. Houtkoop geeft een hoge lob. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft de bal voor. De Croo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Croo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Fasolin geeft een lange en hoge pass. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Scieur trapt de bal weg van het doel. Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint onderschept slim de pass. Balint schiet op doel. Wiels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ellenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Ellenberger speelt de bal door. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý onderschept slim de pass. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger geeft een hoge lob. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - FC Ajoin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 53%, FC Ajoin 47%.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - FC Ajoin 2:1