Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sombrero Galaxy KVS `SVK`
Bam* Tactiek A35
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 60.4
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Simoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brocchetta. Brocchetta krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Deijkers is nu in balbezit. Deijkers passt de bal zonder na te denken. Ioanid probeert naar een medespeler te passen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Kolumbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Ioanid passt de bal met de wreef. Kretikas rent richting de bal. Kretikas geeft een hoge lob. Simoiu springt en kopt de bal. Kolumbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ioanid geeft de bal voor. Simoiu kopt de bal weg. Chiron is nu in balbezit. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Kretikas met een snelle inworp. Olbracht rent richting de bal. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is de Feller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sombrero Galaxy - KVS `SVK` 0:1

27e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Ioanid met een sublieme pass. Inworp. Olbracht met een snelle inworp. Bölöni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Olbracht geeft een lange en hoge pass. Fränkel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ştrulă de bal onder controle te krijgen. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe haalt uit met een fantastische trap. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 58%, KVS `SVK` 42%.
Sombrero Galaxy - KVS `SVK` 0:1

71e minuut.
de Feller onderschept slim de pass. de Feller geeft de bal voor. Fränkel is nu in balbezit. Daar is Fränkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fränkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Fränkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bölöni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioanid. Ioanid krijgt een gele kaart. Bölöni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bölöni komt bij de bal en schiet. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sombrero Galaxy 59%, KVS `SVK` 41%.
Sombrero Galaxy - KVS `SVK` 0:1