Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse FC Voor t`Hoeksken
terugtrekkeuh Tactiek smooth
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Bercea geeft de bal voor. Chettle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tüfekçi. Chettle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Regghe is nu in balbezit. Plugboer onderschept slim de pass. Plugboer passt de bal in één keer door. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga met een sublieme pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Colunga met de inworp. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Cloet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 1:0

18e minuut.
Colunga probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin speelt de bal door. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo passt de bal met de wreef. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een hoge lob. Grillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 2:0

28e minuut.
Mitri rent richting de bal. Gysbrecht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitri met een snel genomen vrije trap. Grillo kan de bal niet met de borst controleren. Grillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Parret de bal. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Colunga passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Cloet bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bercea met een sublieme pass. Colunga geeft een hoge lob. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Cloet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 45%, FC Voor t`Hoeksken 55%.
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 3:0

47e minuut.
Grillo passt de bal in één keer door. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Grillo speelt de bal door. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer met een sublieme pass. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 4:0

53e minuut.
Gysbrecht rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin passt de bal met de wreef. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fedorczak met een sublieme pass. Gysbrecht is nu in balbezit. Gysbrecht probeert naar een medespeler te passen. Rohonczy probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš is nu in balbezit. Uyterhoeven bokst de bal weg.

58e minuut.
Bercea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal in één keer door. Plugboer geeft de bal voor. Grillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mitri is nu in balbezit. Mitri passt de bal met de wreef. Grillo is nu in balbezit. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Cloet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 5:0

70e minuut.
Saat heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer rent richting de bal. Plugboer geeft een lange en hoge pass. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Cloet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Plugboer verovert de bal door een tackle van achteren. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal zonder na te denken. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... Cloet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Chettle rent richting de bal. Chettle geeft de bal voor. Rohonczy geeft de bal voor. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ... Cloet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin passt de bal in één keer door. Grillo is nu in balbezit. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Martin rent richting de bal. Lambert is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin schiet op doel. Cloet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mitri speelt de bal door. Plugboer rent richting de bal. Plugboer speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cloet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Colunga heeft problemen om de bal te vangen. Colunga passt de bal zonder na te denken. Parret rent richting de bal. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Parret met een sublieme pass. Colunga is nu in balbezit. Colunga geeft een hoge lob. Grillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bercea is nu in balbezit. Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal zonder na te denken. Grillo rent richting de bal. Grillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 33%, FC Voor t`Hoeksken 67%.
SC Lokeren - Temse - FC Voor t`Hoeksken 5:0