Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voor t`Hoeksken SC Lokeren - Temse
smooth Tactiek terugtrekkeuh
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 57.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer passt de bal zonder na te denken. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Plugboer rent richting de bal. Plugboer geeft een hoge lob. Grillo is nu in balbezit. Grillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bercea. Thiên Mạnh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilson met een snel genomen vrije trap. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Grillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Thiên Mạnh geeft de bal voor. Plugboer kopt de bal weg. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:1

27e minuut.
Cloet trapt de bal weg. Bodnár geeft een lange en hoge pass. Plugboer kopt de bal weg. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bercea speelt de bal door. Chettle is nu in balbezit. Tüfekçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chettle raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobiáš neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Uyterhoeven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Çayır passt de bal met de wreef. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer passt de bal zonder na te denken. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 52%, SC Lokeren - Temse 48%.
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:2

47e minuut.
Grillo haalt uit met een fantastische trap. Thiên Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Grillo rent richting de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap. Cloet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettle begaat een overtreding. Thiên Mạnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Parret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:3

53e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ... Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:4

62e minuut.
Cygan passt de bal zonder na te denken. Wilson geeft de bal voor. Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Chettle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettle geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Uyterhoeven trapt de bal weg van het doel. Grillo kopt de bal weg. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. Cloet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:5

65e minuut.
Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Parret probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak rent richting de bal. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:6

80e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo geeft een hoge lob. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cloet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Grillo kopt de bal weg. Çayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayır geeft een hoge lob. Grillo is nu in balbezit. Grillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cloet probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grillo de bal. Grillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 64%, SC Lokeren - Temse 36%.
FC Voor t`Hoeksken - SC Lokeren - Temse 0:6