Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado SPORTING CLUB BARCALONA FC
SL 5312 HH bel 2 Tactiek mineirao returns
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
38.7 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Kaj met een snelle inworp. Tagle geeft een lange en hoge pass. Velandia rent richting de bal. Pliatsikas verovert de bal door een tackle van achteren. Pliatsikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Le Chenadec geeft een hoge lob. Yuliansyah kopt de bal weg. Pliatsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliatsikas draait met de bal, schiet en ... Wiels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kaj is nu in balbezit. Prinssen rent richting de bal. Kaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Vlasatý kopt de bal weg. Belu probeert de bal aan de voet te houden. Ćeman is nu in balbezit. Ćeman schiet op doel. Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:1

13e minuut.
Akan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drašković komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Le Chenadec is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Peralta met een sublieme pass. Ćeman rent richting de bal. Ćeman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 46%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 54%.
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:2

46e minuut.
Kaj rent richting de bal. Van Wassenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Wassenhove passt de bal met de wreef. Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:3

50e minuut.
Le Chenadec passt de bal zonder na te denken. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł speelt de bal door. Ćeman rent richting de bal. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vlasatý passt de bal met de wreef. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł speelt de bal door. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Van Wassenhove met een sublieme pass. Drašković heeft problemen om de bal te vangen. Drašković geeft de bal voor. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Wassenhove geeft de bal voor. Vlasatý is nu in balbezit. Gurka is nu in balbezit. Ćeman onderschept slim de pass. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Belu is nu in balbezit. Gurka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Le Chenadec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeman is nu in balbezit. Ćeman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Le Chenadec is nu in balbezit. Le Chenadec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peralta de bal. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman geeft een hoge lob. Broos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlasatý rent richting de bal. Mello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlasatý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żywioł zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Broos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Broos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:4

74e minuut.
Kaj is nu in balbezit. Kaj passt de bal zonder na te denken. Le Chenadec rent richting de bal. Ćeman verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Broos trapt de bal weg. Inworp. Drašković met de inworp. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wiels speelt de bal door. Olechowski probeert de bal aan de voet te houden. Vlasatý met een sublieme pass. Daar is Ćeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeman schiet op doel. Broos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:5

80e minuut.
Gurka verovert de bal door een tackle van achteren. Gurka passt de bal zonder na te denken. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Belu met een sublieme pass. Daar is Le Chenadec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 61%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 39%.
EL Dorado - SPORTING CLUB BARCALONA FC 0:6