Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin R. Antwerp.FC
Tacktiek Tactiek 352
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 48.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Francioso rent richting de bal. Kuriščiak onderschept slim de pass. Kuriščiak speelt de bal door. De Croo is nu in balbezit. De Croo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:1

13e minuut.
Despagne geeft de bal voor. Francioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioso speelt de bal door. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
de Cordeiro met een sublieme pass. Preguinho probeert naar een medespeler te passen. Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri geeft de bal voor. Acevedo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:2

17e minuut.
Hlůžek passt de bal in één keer door. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli passt de bal met de wreef. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De Croo is nu in balbezit. Hlůžek verovert de bal door een tackle van achteren. Hlůžek passt de bal in één keer door. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztúri geeft de bal voor. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel. Van Walleghem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 76%, R. Antwerp.FC 24%.
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:2

52e minuut.
Francioso met een sublieme pass. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli passt de bal in één keer door. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keresztúri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pisanelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Keresztúri is nu in balbezit. Keresztúri geeft een hoge lob. Hlůžek speelt de bal door. Pisanelli heeft problemen om de bal te vangen. Pisanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:3

59e minuut.
Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Scieur de bal onder controle te krijgen. Hlůžek is nu in balbezit. Hlůžek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:4

62e minuut.
de Cordeiro rent richting de bal. de Cordeiro passt de bal zonder na te denken. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:5

71e minuut.
de Cordeiro passt de bal met de wreef. Carranza met een sublieme pass. Keresztúri probeert naar een medespeler te passen. Pisanelli heeft problemen om de bal te vangen. Pisanelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vervoort passt de bal in één keer door. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra passt de bal met de wreef. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:6

78e minuut.
Bracke kopt de bal weg. Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal in één keer door. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Keresztúri geeft een hoge lob. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Francioso onderschept slim de pass. Francioso geeft een lange en hoge pass. Carranza maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 77%, R. Antwerp.FC 23%.
FC Ajoin - R. Antwerp.FC 0:6