Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` R. Antwerp.FC
A35 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Riganò probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazenave rent richting de bal. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Blanuša rent richting de bal. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Pisanelli is nu in balbezit. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Riganò probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pisanelli de bal. Pisanelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganò onderschept slim de pass. Riganò passt de bal met de wreef. Daar is Pisanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keresztúri met de inworp. Riganò geeft een hoge lob. Pisanelli springt en kopt de bal. Gaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Deijkers passt de bal zonder na te denken. Lăscărescu is nu in balbezit. Blanuša rent richting de bal. Blanuša draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benvindo speelt de bal door. Ioanid rent richting de bal. Pisanelli onderschept slim de pass. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu passt de bal met de wreef. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kretikas passt de bal in één keer door. Benvindo is nu in balbezit. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 1:0

42e minuut.
Kretikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztúri onderschept slim de pass. Keresztúri passt de bal zonder na te denken. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 51%, R. Antwerp.FC 49%.
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 1:0

50e minuut.
Blanuša geeft een hoge lob. Lăscărescu is nu in balbezit. Vizcarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vizcarra krijgt een gele kaart. Lăscărescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lăscărescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 2:0

75e minuut.
Gaher speelt de bal door. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers geeft een lange en hoge pass. Blanuša krijgt zijn hoofd ertegen. Məhərəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 3:0

79e minuut.
Kretikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretikas geeft een lange en hoge pass. Vizcarra heeft problemen om de bal te vangen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 4:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keresztúri met de inworp. Riganò bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganò geeft een hoge lob. Pisanelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 4:1

88e minuut.
Novevski geeft de bal voor. Blanuša is nu in balbezit. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
de Cordeiro met een sublieme pass. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza schiet op doel. Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 47%, R. Antwerp.FC 53%.
KVS `SVK` - R. Antwerp.FC 4:1