Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado SC Lokeren - Temse
SL 5312 HH bel 2 Tactiek terugtrekkeuh
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 53.5
slecht Schieten solide
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


39e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. Bucşaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SC Lokeren - Temse 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 58%, SC Lokeren - Temse 42%.
EL Dorado - SC Lokeren - Temse 0:1

55e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Jaquet rent richting de bal. Colunga onderschept slim de pass. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tüfekçi passt de bal zonder na te denken. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een hoge lob. Plugboer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SC Lokeren - Temse 0:2

66e minuut.
Mitri geeft een lange en hoge pass. Plugboer is nu in balbezit. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bodnár kopt de bal weg. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - SC Lokeren - Temse 0:3

74e minuut.
Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Mitri is nu in balbezit. Mitri geeft de bal voor. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ... Bucşaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mitri speelt de bal door. Bodnár rent richting de bal. Bodnár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Plugboer de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru bokst de bal weg.

82e minuut.
Vârtejaru geeft de bal voor. Inworp. Bodnár met de inworp. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 57%, SC Lokeren - Temse 43%.
EL Dorado - SC Lokeren - Temse 0:3