Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Lokeren - Temse EL Dorado
terugtrekkeuh Tactiek SL 5312 HH bel 2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
56 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten poor
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga geeft een hoge lob. Strobbe kopt de bal weg. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel. Ciupik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... Ciupik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - EL Dorado 1:0

14e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martin de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Broos de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vârtejaru geeft een hoge lob. Smet kan de bal niet met de borst controleren. Colunga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colunga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Ciupik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Lokeren - Temse - EL Dorado 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 31%, EL Dorado 69%.
SC Lokeren - Temse - EL Dorado 2:0

64e minuut.
Bucşaru rent richting de bal. Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacKendrick is nu in balbezit. Nankov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaj begaat een overtreding. Kaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Lokeren - Temse 59%, EL Dorado 41%.
SC Lokeren - Temse - EL Dorado 2:0