Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin Sombrero Galaxy
Tacktiek Tactiek Bam*
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Bölöni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scieur probeert de bal met de borst te controleren. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel haalt uit met een fantastische trap. Van Wassenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:1

15e minuut.
Inworp. Aramburú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiron geeft een lange en hoge pass. Fränkel springt en kopt de bal. Van Wassenhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú passt de bal met de wreef. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron geeft de bal voor. Fränkel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni onderschept slim de pass. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fränkel de bal. Fränkel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aramburú met de inworp. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni geeft een hoge lob. Fränkel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De Croo rent richting de bal. Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli passt de bal zonder na te denken. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:2

34e minuut.
Debue met een harde bal richting middenveld. Laureyns rent richting de bal. Laureyns passt de bal zonder na te denken. Bölöni heeft problemen om de bal te vangen. Bölöni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Laureyns verovert de bal door een tackle van achteren. Laureyns speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bölöni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fränkel maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Wassenhove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 77%, Sombrero Galaxy 23%.
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:2

47e minuut.
Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni passt de bal met de wreef. Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bracke geeft de bal voor. Inworp. Fusarpoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bölöni geeft een lange en hoge pass. De Jonghe springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fusarpoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusarpoli geeft een hoge lob. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:3

63e minuut.
De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe passt de bal in één keer door. Debue probeert de bal aan de voet te houden. Fränkel rent richting de bal. Fränkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aramburú met een sublieme pass. Daar is Olbracht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbracht geeft de bal voor. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bölöni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laureyns is nu in balbezit. Aramburú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aramburú krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Laureyns probeert naar een medespeler te passen. Kuriščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron onderschept slim de pass. Chiron geeft een hoge lob. De Jonghe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni passt de bal met de wreef. Fränkel rent richting de bal. Fränkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is De Croo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal met de wreef. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Dupré de bal. Galata rent richting de bal. Fränkel onderschept slim de pass. Fränkel haalt uit met een fantastische trap. Van Wassenhove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 76%, Sombrero Galaxy 24%.
FC Ajoin - Sombrero Galaxy 0:4